Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye yılın transfer çalımı! Van Aanholt takasta gidecek

Vedat Muriqi adım adım G.Saray'a... Ligde istediğini bulamayan Galatasaray, devre arası transfer döneminde alacağı golcüyle UEFA'da finale gitmek istiyor. Bu doğrultuda çalışmalarını hızlandıran Galatasaray, Fenerbahçe'nin eski golcüsü Vedat Muriqi'yi kadrosuna katmak istiyor. Cimbom bu transfer için Van Aanholt'u gözden çıkarttı.

Fotospor

Galatasaray'da gündem devre arasında Vedat Muriqi'yi transfer etmek... UEFA finaline taşıyacak golcüyü kadroya katmak isteyen sarı-kırmızılıların ilk hedefi Vedat Muriqi. Son dönemde sıkça konuşulan Muriqi-Van Aanholt takası ile ilgili sürpriz bir iddia geldi. Corriere Dello Sport'un iddiasına göre Galatasaray takas için resmi teklif gönderdi.

Muriqi'nin, önümüzdeki ay transfer döneminde Lazio'dan ayrılması bekleniyor. Galatasaray ise golcü yıldızla ilgileniyor. Vedat devre arasında Türkiye'ye dönebilir. Galatasaray'ın 31 yaşındaki Van Aanholt'u Lazio'ya teklif ettiği iddia edildi.

Galatasaray ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Hollandalı sol bek, yaz aylarında kulübe bedelsiz katıldı. Van Aanholt kendisini Türkiye'de kanıtlayamadı. Bu sebeple bir takas tüm taraflar için uygun görünüyor.

Lazio ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki Muriqi, bu sezon şu ana kadar tüm müsabakalarda toplam 313 dakika forma giydi. Tek gol katkısı Torino ile 1-1 berabere kaldıkları maçta yaptığı asist oldu.