Galatasaray'dan çifte bomba!

Sergio Oliveira, Abdülkerim Bardakcı ve Kazımcan Karataş'ı kadrosuna katan Galatasaray, sağ bek Leo Dubois ve orta saha Florian Grillitsch ile söz kesti. Transferlerin kısa süre içinde açıklanması bekleniyor.

AKŞAM

Teknik direktör Okan Buruk önderliğinde yeni sezonun hazırlıklarına ara vermeden devam eden Galatasaray, transferde de atağa kalktı. Sarı-Kırmızılılar, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş ve Sergio Oliveira'nın ardından sağ bek ve ortaya sahaya birer takviye yaptı. CimBom, Lyon'un sağ beki Leo Dubois ve bonservisi elinde olan orta yuncusu Florian Grillitsch ile prensip anlaşmasına vardı. İki isimle de görüşmeler olumlu şekilde devam ediyor. Anlaşmalarını kısa süre içinde açıklanması bekleniyor.

Morutan şov yaptı!

GRILLITSCH BURUK'UN JOKERİ

Sarı-Kırmızılı ekip, 27 yaşındaki Dubois için Fransız ekibi Lyon'a 2.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Başarılı oyuncu, geçtiğimiz sezon fazla şans bulamadığı için taraftarlarla sorunlar yaşadı. Bonservisi elinde olan Grillitsch ise birçok bölgede görev yapabiliyor. Ön libero dışında Avusturyalı oyuncu, stoper, merkez orta saha, on numara, sağ ve sol açık bölgelerinde oynayabiliyor. Grillitsch'in bu özelliği Okan Buruk'un saha içinde elini güçlendirecek.

Galatasaray'a Mustafa Muhammed şoku! Tam ayrılacak derken olanlar oldu

TOPLAM DEĞERLERİ 26 MİLYON EURO

Fransız ekibi Nantes altyapısında yetişen ve sonrasında Lyon'a transfer olan Leo Dubois, geçen sezon Fransız ekibiyle toplamda 28 maça çıkıp 3 asist kaydetti. Sezonu Hoffenheim'da tamamlayan 26 yaşındaki Florian Grillitsch ise 18 maçta forma giyerken gol ve asist katkısı yapamadı. 27 yaşındaki Dubois'in transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 10 milyon euro. Bonservisi elinde olan Avusturyalı Grillitsch'in ise değeri 16 milyon euro... İki oyuncunun toplam değeri 26 milyon euro.

Gomis'e talip var