Galatasaray'dan Beşiktaş'a karşı cevap ve 'Jimnastik Kulübü' vurgusu

Galatasaray'dan Beşiktaş'ın derbinin ertelenmesi konusuyla ilgili Burak Elmas'a verdiği cevaba ilk tepki geldi. Galatasaray yöneticisi Nihat Kırmızı'nın “Beşiktaş'ın yapmış olduğu ‘Bizlere hiçbir şekilde talep gelmemiştir' açıklaması kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır” açıklaması ve ‘Jimnastik Kulübü' vurgusu dikkat çekti.

Galatasaray'dan Beşiktaş'ın açıklamasına cevap geldi. Galatasaray yöneticisi Nihat Kırmızı, 'Jimnastik Kulübü' vurgusuyla yaptığı açıklamada "Beşiktaş'ın yapmış olduğu 'Bizlere hiçbir şekilde talep gelmemiştir' açıklaması kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır" ifadelerini kullandı.

Nihat Kırmızı'nın açıklaması şöyle:

"KAMUOYU BİLGİ NOTU:

Öncelikle en son söyleyeceğim şeyi ilk başta ifade etmek istiyorum; bu kadar laf kalabalığı ve bu kadar demagoji, futbolcuların sahada akıtacakları tere karşı yapılan en büyük haksızlıktır!

1-Başkanımız Burak Elmas, TFF yetkilileriyle temasta bulunurken, ben de Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ ile konuyu görüştüm.

2- Sayı Kocadağ'ı kar yağışının şiddetini artırmaya başladığı cura günü, öğle saatlerinde arayarak, yaşadığımız sıkıntıya aktardım. Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nden de anlayış beklediğimizi ilettim.

3- Sayın Emre Kocadağ, konuyu değerlendirip dönüş yapacağını belirtmiş; 1 saat sonra da Kulüp olarak ertelemeye sıcak bakmadıklarını söylemiştir. Gelinen noktada Beşiktaş'ın yapmış olduğu "Bizlere hiçbir şekilde talep geImemiştir" açıklaması kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Saygılarımla,

Nihat Kırmızı

Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi"