Galatasaray'dan Beşiktaş'a çalım! Bernard Mensah, Aslan oluyor!

Süper Lig'de ezeli rakipler Galatasaray ve Beşiktaş'ın transferi için yoğun çaba sarf ettiği Bernard Mensah transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. 25 yaşındaki futbolcunun Cimbom'a transferi an meselesi.

Hes Kablo Kayserispor'dan ayrılarak kariyerini İstanbul'da devam ettirmek isteyen Ganalı futbolcu Mensah hakkında sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Gana basınının haberine göre; Galatasaray, Bernard Mensah transferini bitirdi.

BONSERVİSİNE 3,6 MİLYON EURO

Galatasaray'ın Mensah için Kayserispor ile 3.6 milyon euro karşılığında anlaştığı ve transferin önümüzdeki günlerde açıklanacağı kaydedildi.

Mensah ile Galatasaray'ın dışında Beşiktaş'ın da ciddi bir şekilde ilgisi bulunuyordu.

BİR DİĞER İDDİA: 1,5 MİLYON + 3 FUTBOLCU

Öte yandan Hürriyet'in haberine göre ise de Galatasaray'ın, Hes Kablo Kayserispor'a son teklifi, 1,5 milyon euro kiralama bedeli artı takas olarak da Ahmet Çalık, Jimmy Durmaz ve Emre Taşdemir.

Orta sahada Seri ve Lemina'yı kaybeden Galatasaray'da Fatih Terim'in, hem sistemine uyması hem de Süper Lig'i yakından tanıması nedeniyle Mensah'ı çok istediği biliniyor.

Galatasaray yönetimi de Hes Kablo Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ile neredeyse her gün görüşme halinde. Kulüpler Birliği Toplantısı'nda bu konuyla ilgili sıcak gelişmeler yaşanabilir.

ASLAN, KARTAL'A GÖRE DAHA İSTEKLİ

Beşiktaş da Mensah için devrede ama Galatasaray, bu transferi bitirmek için daha yoğun görüşmeler yapıyor.

Oğulcan Çağlayan resmen Galatasaray'da