Galatasaray'dan 3 takviye

Gedson Fernandes'i 1.5 yıllığına renklerine bağlayan Galatasaray, Bundesliga ekibi Stuttgart'tan da Orel Mangala'yı sezon sonuna kadar kiralamak istiyor. Kaleci takviyesi için de görüşmeler titizlikle sürüyor.

AKŞAM

Galatasaray Yönetimi, teknik heyetin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına hız verdi. Transfer listenin ilk sırasında yer alan Gedson Fernandes için Portekiz ekibi Benfica ile anlaşma sağlandı. Galatasaray'ın yeniden anlaşmaya vardığı Gedson Fernandes'in transfer detayları netleşti. Sarı-Kırmızılı kulüp 1.5 yıllık kiralama bedeli olarak Benfica'ya 4 milyon euro ödeyecek. Gedson Fernandes ise 3.5 milyon euro kazanacak. Oyuncunun bugün İstanbul'a getirilmesi planlanıyor

ÖZEL! 48 saatte 2 yoklama

GÖRÜŞMELER OLUMLU İLERLİYOR

Cim-Bom, Alman ekibi Stuttgart'ın genç yıldızı Orel Mangala'yı kiralamak için resmi girişimlere başladı. 23 yaşındaki ön libero oyuncusu ile görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği de kaydedildi. 2017 yılında Alman ekibine transfer olan Orel Mangala'nın sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor.

Daha önce Dortmund U19, Hamburg ve Anderlecht'te oynayan genç oyuncunun güncel değeri ise 20 milyon euro olarak gözüküyor. Bu sezon 16 karşılaşmada görev alan Mangala, 1 gol ve 2 asist katkısı sağladı

Hagi'den beri böyle olmamıştı!

OKAN OLMAZSA SİNAN BOLAT

Sarı-Kırmızılılar, Giresunspor'a kiralanan Okan Kocuk'u geri istese de Karadeniz temsilcisinin teknik ekibi futbolcuyu bırakmak istemiyor. G.Saray diğer yandan Sinan Bolat için Gent ile temas halinde.

Milli kalecinin Belçika ekibi ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. 7 maçtır forma giyemeyen ve tedavisi süren Muslera'nın sahalara dönüşünün ise mart ayını bulması bekleniyor. Galatasaray'ın transfer etmek istediği Barcelona'nın kalecisi Iñaki Peña masada başka teklifler olduğunu açıkladı.