Galatasaray'da Younes Belhanda yönetimi eleştirdi, tercüman çevirmedi!

Galatasaray'da sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Younes Belhanda, 2-2 berabere biten Demir Grup Sivasspor karşılaşmasının ardından maç sonu röportajında yönetimi eleştirdi, yıldız futbolcunun tercümanı o sözleri çevirmedi.

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında evinde Demir Grup Sivasspor ile 2-2 berabere kalan Galatasaray'da maçın ardından yaşanan bir olay geceye damgasını vurdu.

Ajansspor'un haberine göre, Younes Belhanda, maç sonu röportajında dikkat çeken açıklamalara imza attı. Faslı futbolcu, Galatasaray Kulübü'nün yöneticilerini eleştirdi. Belhanda, "Yöneticiler Instagram ve Twitter'da dolanmak yerine zeminle ilgilenmeliler" dedi. Ancak; kulüp tercümanı bu cümleleri çevirmedi.

Galatasaray'a evinde ağır darbe: 2-2

TERCÜMAN NASIL ÇEVİRDİ?

Tercüman maç sonu röportajı ise "Böyle saha koşullarında geri dönüş yapmak zor. Biz daha çok pas oynayan takımız. Bu sahaya çare bulunması lazım. İstediğimiz oyunu böyle oynayamıyoruz. Sahanın daha iyi olması lazım. Antrenman sahamız bile buradan çok daha iyi. Gerekirse dünyanın en iyi bahçıvanlarının getirilip buranın düzeltilmesi lazım." şeklinde çevirdi.

Erman Toroğlu, 'Galatasaray böyle şampiyon olamaz' dedi ve yıldız futbolcuyu topa tuttu: Ayakta duramıyor

SEZON SONU SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Bilindiği üzere Younes Belhanda'nın sezon sonu itibarıyla sözleşmesi sona erecek. Galatasaray'daki 4. sezonunu yaşayan futbolcu, 3 milyon 350 bin euro yıllık ücret kazanıyor.

Fatih Terim: Yaptığı iş değil

Tyler Boyd'un sözleri tartışma yarattı: Sivas'tan itiraz geldi