Galatasaray'da yeni bir Henry Onyekuru vakası! Transfer için girişim başladı

Galatasaray, Henry Onyekuru'da yaşadığı süreci Milot Rashica'da yaşamaya hazırlanıyor. Genç oyuncuyu 1 yıllığına kiralayan Cimbom, gelecek sezon için de bonservisini almak veya 1 yıl daha kiralamak için harekete geçti. Galatasaray bu süreci en son Henry Onyekuru'da yaşamıştı.

Fanatik

Galatasaray yeni bir Henry Onyekuru serüvenine başlamış durumda. Yaz transfer sezonunun son gününde takıma kiralık olarak katılan Milot Rashica, kendini sevdirmeyi başardı. Sarı kırmızılı takım, Kosovalı kanat oyuncusunun bonservisini almak istiyor. Eğer bu gerçekleşmezse, sezon sonu 1 yıllığına daha kiralamak istiyor. Bu da bizlere Henry Onyekuru sürecini hatırlattı. Onyekuru da birçok kez kiralanmıştı.

GALATASARAY'DA 2. HENRY ONYEKURU VAKASI

Yeni sezona yıldız transferiyle birlikte son derece güçlü bir şekilde giren Galatasaray 'da gelecek sezon çalışmaları şimdiden yapılıyor. Performansından mutlu olunan kiralık futbolcuların da takımda kalması için girişimler başladı.

GALATASARAY RASHİCA İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Yaz transfer döneminde Galatasaray'ın, İngiliz ekibi Norwich'te n kiralık olarak kadrosuna kattığı Milot Rashica, kısa süre içerisinde ülkeye uyum sağladı. Ada'da 2.5 milyon Euro kazanmasına rağmen Sarı Kırmızılılar ile 1.5 milyon Euro kazanan yıldız oyuncu için harekete geçti.

BONSERVİS OLMAZSA EN AZINDAN 1 YILLIK KİRALIK

Galatasaray Yönetimi, Kosovalı sağ kanat oyuncusunun bonservisini almak istiyor. Ancak bu konuda Norwich ile anlaşma sağlanamaması halinde Aslan, 26 yaşındaki oyuncuyu en azından bir yıllık daha kiralık olarak kadrosunda tutmayı çok istiyor.

DEVRE ARASINDA ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR

Bu doğrultuda çalışmalar başlarken, devre arasında somut adımların atılacağı öğrenildi. Öte yandan Rashica'nın da Türkiye'de kalmaya sıcak baktığı belirtildi. Teknik direktör Okan Buruk da yıldız oyuncuya daha fazla forma vermenin hesaplarını yapıyor.