Galatasaray'da teknik direktörlükte ibre iki isimde! Ya Buruk ya da Terim

Metin Öztürk, Başkan Dursun Özbek'i genç hoca konusunda ikna etmeye çalışıyor. Ancak İmparator'la Özbek'in bire bir görüşme yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.

AKŞAM

Sarı-kırmızılı takımda Torrent ile yola devam edilmeyecek. Özbek'in İspanyol çalıştırıcı ile yapacağı görüşmenin ardından kendisine bu kararı da iletmesi bekleniyor. Yeni hoca olaraksa iki adayın ismi ön plana çıktı.

Bunlardan ilki Okan Buruk... Yönetimde yer alan Metin Öztürk, "Ben Başkan olsam, teknik direktör olarak Buruk'la çalışacaktım. Ancak son karar Başkan'ımızın" demişti. Öztürk'ün Buruk için Özbek'i ikna etmeye çalıştığı öğrenildi. Ancak Başkan'ın izleyeceği yol da belli.

UZAK KALMAK İSTERSE!..

Dursun Özbek, Fatih Terim'le bu hafta içinde bir araya gelecek. Düşüncelerini soracak. Eğer hoca takımı tekrar çalıştırmak isterse Terim'in göreve getirilmesi bekleniyor. Aksi halde Sportif Direktörlük teklifi yapılacak.

İmparator, futboldan uzak kalmak isterse de kendisine teşekkür edilecek. Özetle Özbek, Terim'i ikna edemezse Galatasaray'ın yeni hocası Buruk olacak. Genç hoca, daha önce Galatasaray'da çalışmaya hazır olduğunu söylemişti.