Galatasaray'da sonunda bu da gerçekleşti! Morutan ve Cicaldau'nun ayrılık resti

Galatasaray'da Fatih Terim'in ısrarları sonucu transfer edilen Olimpiu Morutan ve Alexandru Cicaldau, Domenec Torrent döneminde hayal kırıklığı yaşıyor. Olimpiu Morutan ve Alexandru Cicaldau ikilisinin, yönetim ile temasa geçerek rahatsızlıklarını dile getirdiği öğrenildi.

aksam.com.tr

Galatasaray'da sezon başı teknik direktör Fatih Terim'in ısrarları sonucu toplam 10 milyon euroyu aşkın bonservisle transfer edilen Rumen yıldızlar Olimpiu Morutan ve Alexandru Cicaldau, yeni teknik direktör Domenec Torrent döneminden şikayetçi durumda.

MORUTAN VE CİCALDAU'DAN YÖNETİME MESAJ

Özellikle Morutan'ın Torrent döneminde neredeyse hiç forma şansı bulamaması 22 yaşındaki oyuncunun moralini bozmuş durumda. Morutan, Domenec Torrent döneminde 5 maçta yalnızca 1 kere ilk 11'e girebilirken, diğer 4 karşılaşmada 10 dakika bile forma giyemedi. Galatasaray'a büyük umutlarla gelen Rumen orta saha bu durumdan çok şikayetçi.

Cicaldau ise son olarak Kayserispor ile 1-1 berabere kalınan maçta yedek soyunurken, Torrent dönemindeki 5 lig maçında yalnızca 1 kere maçı tamamlayabildi. Cicaldau, Torrent'in oyun planında etkisizleştiğini düşünüyor. Öyle ki Alanyaspor deplasmanındaki istatistikleri, yeni kaleci Pena'dan bile kötüydü.

BÖYLE GİDERSE AYRILIK YAKIN

Bu şekilde devam ederse sezon sonu kiralık veya bonservisli şekilde ayrılmayı kafasına koyan ikili için yönetimin devreye girmesi ve sorunu çözmesi bekleniyor. Özellikle Morutan'ın böyle giderse sezon sonu kesin olarak kiralık şekilde ayrılmayı kafasına koyduğu belirtildi.

BURAK ELMAS DURUMA EL ATACAK

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın, yüklü miktarda bonservis yatırımı yapılan ve gelecekte para kazandırılması muhtemel olan Morutan - Cicaldau ikilisinin daha fazla forma şansı bulması için teknik direktör Torrent ile konuşacağı öğrenildi.

aksam.com.tr