Galatasaray'da Sofiane Feghouli şaşkınlığı

Süper Lig'de konuk ettiği Gaziantep FK'yi 2-0 mağlup eden Galatasaray'da sonradan oyuna giren Sofiane Feghouli, performansıyla göz doldurdu. Feghouli'nin Kerem Aktürkoğlu'na yaptığı enfes asist gözlerin pasını sildi.

Galatasaray Süper Lig'de Gaziantep FK'yi 2-0 mağlup edip Beşiktaş derbisinde alınan mağlubiyeti unutturdu. Ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın kaybettiği haftada 3 puanı kapan Galatasaray'da Sofiane Feghouli performansıyla alkış aldı. Gaziantep FK maçının ikinci yarısında oyuna giren Feghouli, Kerem Aktürkoğlu'na yaptığı asistle gözlerin pasını sildi.

MARCAO'DAN HARİKA PERFORMANS

Galatasaray'da 8 maçlık cezası bittikten sonra Beşiktaş karşılaşmasıyla lige yeniden merhaba diyen Marcao, harika bir performansa imza attı. Nelsson ile çok iyi uyum sağlayan Brezilyalı stoper, büyük alkış aldı. Maç sonunda da taraftarlarla bütünleşti.

GÖZLER KUPA 2'YE ÇEVRİLDİ

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde ilk 3 maçında 7 puan kazanırken, liderliğini sürdürmeyi hedefliyor. Perşembe günü Lokomotif Moskova'yı ağırlayacak Galatasaray'da tek hedef Rus temsilcisi karşısında galip gelip, üst tur kapısını ardına kadar açmak.