Galatasaray'da sıra Ömer Bayram ve Emre Akbaba'ya geldi

Sarı-Kırmızılılar'da maaşı 400 bin Euro olan Ömer Bayram, senelik 5 milyon TL karşılığında 3 yıl için yapılan teklifi kabul etti, resmi imzayı bekliyor.

Galatasaray, Emre Akbaba ile yaptığı görüşmelerden ise henüz sonuç alamadı. Emre'nin menajerinin Avrupa'dan kulüpler ile temas halinde olduğu öğrenildi. Fatih Terim, 28 yaşındaki oyuncunun da kalması yönünde rapor sunmuştu.

Muslera ve Marcao'nun sözleşmesini uzatan Galatasaray, dış transferde Aytaç Kara ve Alpaslan Öztürk'le 3'er yıllık ön protokol imzaladı. Kasımpaşa ve Göztepe'den ayrılıp serbest kalan iki oyuncu için sarı-kırmızılı kulüp bonservis bedeli ödemeyecek. Galatasaray'ın yeni sezona yönelik 5. imzası da Ömer Bayram'dan geldi.

Başakşehir başta olmak üzere birçok takımdan teklif alan 29 yaşındaki oyuncu, Fatih Terim'in 'kalsın' raporu üzerine tercihini Aslan'dan yana kullandı. Yeni sözleşmesi TL üzerinden yapılan tecrübeli solağa 4-5 milyon TL ödenmesi bekleniyor.

EMRE AKBABA BELİRSİZLİĞİ

Ömer Bayram'da mutlu sona ulaşan Galatasaray, Emre Akbaba ile yaptığı görüşmelerden ise henüz sonuç alamadı. Emre'nin menajerinin Avrupa'dan kulüpler ile temas halinde olduğu öğrenildi. Terim, 28 yaşındaki oyuncunun da kalması yönünde rapor sunmuştu.

(Sabah)