Galatasaray'da scout ekibinin son gözdesi 'Yeni Hagi' Olimpiu Morutan

Devre arası yaptığı transferlerle hedefi 12'den vuran Galatasaray, ses getirecek yeni bir transfere hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılılar, scout ekibinin 1,5 yıldır takip ettiği Rumen 10 numara Olimpiu Morutan'ı sezon sonunda kadrosuna katmak için harekete geçiyor. Steaua forması giyen ve Romanya'da ‘Yeni Hagi' olarak lanse edilen 21 yaşındaki futbolcu, bu sezon 18 maçta 4 gol, 10 asistlik performans sergiledi.

Ara transfer döneminde yaptığı nokta atışı transferlerle adından söz ettiren Galatasaray'da en büyük övgüyü scout departmanı aldı. Ekip, ses getirecek yeni bir isme odaklanmış durumda.

SON GÖZDE MORUTAN

Genç ve yetenekli futbolcu arayışlarını sürdüren Sarı-Kırmızılıların son gözdesi Olimpiu Morutan oldu. Yönetim 21 yaşındaki Rumen orta alan oyuncusunu listesine ekledi.

1,5 YILDIR TAKİP EDİLİYOR

Steaua'da forma giyen Morutan'ın 1.5 yıldır takip edildiği ve yeni sezon öncesi transfer için harekete geçileceği öğrenildi. Genç yıldızın kulübüyle sözleşmesi 2023 yılında sona erecek.

'YENİ HAGI' OLARAK GÖSTERİLİYOR

Morutan hem oynadığı bölge hem de sol ayağını çok etkili kullanması nedeniyle Romanya'da 'Yeni Hagi' olarak gösteriliyor. Genç yıldız 18 maçta 4 gol atarken, 10 da asist yaptı.

TRANSFERDE BECALI FAKTÖRÜ

Morutan'ı birçok Avrupa kulübü de yakından izliyor ancak Galatasaray, Steaua kulübünün sahibi George Becali ile olan iyi ilişkisini kullanarak bu transferi bitirmeyi hedefliyor.

(Takvim)