Galatasaray'da Saracchi'nin yerine gündeme gelen son isim Kostas Tsimikas

Galatasaray, Leipzig'ten 1,5 sezonluğuna kiraladığı sol bek Marcelo Saracchi ile yola devam etmeme kararı aldı. Cimbom, Alman ekibinin 5 milyon euroluk bonservis talebine olumsuz cevap verdi. Galatasaray'da sol bek için gündeme gelen son isim ise Kostas Tsimikas. Sarı-Kırmızılılar, Liverpool'da forma giyen Yunan futbolcuyu 2 yıllığına kiralamak istiyor.

Leipzig'den 1 buçuk yıllığına kiralanan Marcelo Saracchi'nin sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Leipzig'in 5 milyon euroluk bonservis talebine olumsuz yanıt veren sarı-kırmızılı kulüp, sakatlık sorunları nedeniyle Saracchi ile devam etmeyecek.

Yeni sezon için sol bek arayan Galatasaray rotasını İngiltere'ye çevirdi. Crystal Palace ile sözleşmesini uzatmayan Van Aanholt ile temas kuran sarı-kırmızılıların gündemine bir isim daha geldi: Kostas Tsimikas.

CİMBOM 2 SEZONLUĞUNA KİRALAMAK İSTİYOR

Liverpool'un 13 milyon Euro bonservis ödeyerek Olympiakos'tan transfer ettiği Tsimikas istediği süreleri alamadı. Sadece 6 maçta toplam 225 dakika sahada kalabilen 24 yaşındaki Yunan sol bek, Galatasaray'ın radarına girdi. Liverpool ile 2025'e kadar sözleşmesi bulunan Tsimikas'ın 2 sezonluğuna kiralanması söz konusu.

Robertson'un yedeği konumundaki Tsimikas'ın yeni takım arkadaşı Ozan Kabak'tan Galatasaray hakkında bilgi aldığı öğrenildi.1996 doğumlu sol bek, Yunanistan Milli Takımı'nın da formasını giyiyor.

(Sabah)