Galatasaray'da Saracchi, Etebo, Gedson Fernandes ve Halil Dervişoğlu'yla ilgili karar çıktı

Son dakika Galatasaray haberleri… Spor Toto Süper Lig'de Göztepe'yi deplasmanda 3-1 mağlup ederek şampiyonluk ateşini tekrar yakan Galatasaray'da son dakika transfer gelişmesi yaşanıyor. Sarı-Kırmızılılar, Gedson Fernandes ve Halil Dervişoğlu ile devam etmek isterken, kiralık sözleşmeleri bitecek olan Marcelo Saracchi ve Oghenekaro Etebo ile ayrılık kararı aldı.

Göztepe'yi deplasmanda 3-1 yenerek şampiyonluk yarışında ben de varım diyen Galatasaray'da transfer çalışmaları son hızıyla sürüyor.

YENİ SEZONUN ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Ara transfer döneminde kadrosunu Onyekuru, Gedson, Halil, Yedlin ve Mostafa ile güçlendiren sarı kırmızılılar sezon sonu transfer çalışmalarına da şimdiden başladı.

Birçok bölge için transfer arayışlarına giren Aslan, ayrılacak isimleri belirlerken takımda kalacak oyuncuları da netleştirdi.

GEDSON FERNANDES VE HALİL DERVİŞOĞLU KARARI

A Spor'un haberine göre, Galatasaray, son haftalarda oynadığı futbolla beğeni toplayan Gedson Fernandes ve Göztepe maçında ilk kez sahaya ilk 11'de çıkıp performansıyla dikkat çeken Halil Dervişoğlu ile yola devam etme kararı aldı.

SARACCHI VE ETEBO GİDİYOR

Öte yandan Sarı-Kırmızılılar, kiralık sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan Marcelo Saracchi ve Oghenekaro Etebo ile yollarını ayıracak.