Galatasaray'da sağ bek için yeniden Tete sesleri

Trenduol Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Galatasaray, bir yandan da önümüzdeki sezon için kadro planlaması yapmaya devam ediyor. Sarı-kırmızılılar, bu doğrultuda sağ bek pozisyonu için Fuham'da forma giyen Kenny Tete'yi tekrar gündemine aldı.

A Spor

Tek kulvarda kalan Galatasaray, ligde şampiyonluğu kazanmak ve yeniden Devler Ligi'ne gitmek istiyor. Bu bağlamla çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı ekip transfer harekatına devam ediyor.

Cimbom, devre arasında Sacha Boey'i Bayern Münih'e göndermişti. Yönetim, sağ bek rotasyonuna Serge Aurier'i takviye etmişti.

Sarı-Kırmızılıların sezon sonuna kadar sözleşme imzaladığı Fildişili sağ bek Serge Aurier'in yerine daha etkili bir oyuncu baktığı belirtildi.

Bu doğrultuda Cimbom'un, Fulham forması giyen Kenny Tete'yi gündemine aldığı öğrenildi. Galatasaray, oyuncu ile daha önce de ilgilenmiş ancak transferde rotasını Aurier'e çevirmişti.

Tecrübeli oyuncunun İngiliz ekibiyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 28 yaşındaki futbolcuyu yakından takip ettiği öğrenildi. Aslan'ın sezon sonu tecrübeli oyuncu için hamle yapmayı planladığı gelen haberler arasında.