Galatasaray'da Sacha Boey depremi! Kimse bunu beklemiyordu: Terim'in özel transferiydi

Fatih Terim'in özel isteğiyle transfer edilen Sacha Boey'un Galatasaray macerası kısa sürecek gibi. Kronik sakat olmasından şüphe edilen ve önümüzdeki sezon kadroda düşünülmeyen Sacha Boey'a gelecek teklifler değerlendirilecek. Hatırlanacağı üzere genç sağ bek, Fatih Terim'in ısrarıyla 1,15 milyon euro gibi nispeten makul bir bedelle sezon başında Rennes'den kadroya katılmıştı.

Fanatik

Galatasaray'dan Sacha Boey'la ilgili sürpriz bir karar çıktı. Sezon başında Fatih Terim'in isteğiyle Rennes'den 1,15 milyon euroya transfer edilen Sacha Boey, sezona fırtına gibi girmiş ancak ardından yaşadığı sakatlıklarla formasını kaptırmıştı.

Ve Taylan Antalyalı için beklenen karar çıktı! Galatasaray daha fazla dayanamadı

FATİH TERİM'İN PRENSİ SACHA BOEY'LA İLGİLİ FLAŞ KARAR

Sakatlığını atlatan ancak ilerleyen süreçte istenen seviyeye bir türlü ulaşamayan Sacha Boey sonunda formasını Omar'a kaptırmıştı. Galatasaray kronik sakat olduğundan şüphe ettiği Sacha Boey'u gözden çıkardı. Önümüzdeki sezon kadroda düşünülmeyen 21 yaşındaki sağ bek için gelecek teklifler değerlendirilecek.

FLORYA'DA DEV ZİRVE SONRASI DERİN TEMİZLİK

Öte yandan gelecek sezonun kadro planlamasına şimdiden başlayan Galatasaray'da Sacha Boey haricinde birçok isimle ayrılık kararı alındı. Geçtiğimiz günlerde Florya'da bir araya gelen Burak Elmas, Luis Campos ve Pasquale Sensibile birçok yıldızın üstünü çizdi.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen üçlü zirvede, Torrent'in raporu doğrultusunda beyin fırtınası gerçekleştirildi. Sarı-Kırmızılılar, mevcut kadrodaki birçok yıldızla da yolları ayırarak maaş bütçesinde ciddi bir yer açmaya karar verdi.

Kocaman'ın gözdesi Vincent Janssen geri dönüyor! Teklifi duyurdular

BABEL, FEGHOULI VE ARDA TURAN KESİN YOLCU

Florya'daki zirvede alınan kararlar doğrultusunda, Sarı-Kırmızılı kulüple sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan Ryan Babel, Sofiane Feghouli ve Arda Turan ile kesin olarak yolların ayrılması bekleniyor. Bu üç oyuncunun gidişiyle birlikte hem takımdaki yaş ortalaması düşecek hem de bonuslarla birlikte 8 milyon Euro civarında bir tasarruf sağlanacak.

ALPASLAN ÖZTÜRK DE GÖZDEN ÇIKARILDI

Torrent göreve geldikten sonra İspanyol hocayla maç toplantısında gerilim yaşayan Alpaslan Öztürk de gözden çıkarılan bir diğer oyuncu. Bir süredir kadro dışı olan tecrübeli savunmanın kontratının karşılıklı olarak feshedilmesi düşünülüyor.

Ersun Yanal ve Okan Buruk olmamıştı! İşte yeni teknik direktör...

DİĞER VEDA HALİL DERVİŞOĞLU İLE

Her ne kadar kadroyu gençleştirmenin planları yapılsa da yolların ayrılacağı oyuncular arasında genç isimler de bulunuyor. Bunların başında ise Fatih Terim'in talebiyle Brentford'dan kiralanan Halil Dervişoğlu geliyor. Özellikle son Göztepe deplasmanında ilk 11'de şans bulmasına rağmen etkili olamayan, oyundan çıktıktan sonra ise sevinçlere katılmayan 21 yaşındaki forvetin bonservisinin alınmasına sıcak bakılmıyor.

MORUTAN SATIŞ LİSTESİNE KONACAK

Romanya'dan büyük umutlarla transfer edilen Morutan da satış listesine konulan bir diğer yetenek. Torrent'in 22 yaşındaki oyuncuyu yetersiz bulduğu, Campos ve Sensibile'nin de benzer düşünceye sahip olduğu öğrenildi ancak kulüp 3.5 milyon euroya alınan Morutan'dan zarar etmek istemiyor. Rumen futbolcunun doğru fiyatla satılabilmesi için Sensibile devreye girecek.

CICALDAU İÇİN ÇOK İYİ BİR TEKLİF GELENE KADAR BEKLENECEK

Bu arada toplantıda Cicaldau hakkında da bir görüşme yapıldığı ancak daha büyük bir yatırımla transfer edilen genç orta saha için çok iyi bir teklif gelene kadar bekleneceği bildirildi.

Diego Perotti çılgınlığı! Fenerbahçeliler bu haberi bekliyordu