Galatasaray'da ''Rıza efendi iki ekmek, bir süt'' vakası!

Galatasaray'da önceki akşam divan kurulu toplantısında üye Necmeddin Kocataş, son seçimdeki başkan adaylarından Metin Öztürk için, ''Başkanım düdükçü Süleyman'ın oğlu, kapıcının oğlu altını oyuyor.'' dedi. Camiada ortalık karıştı.

AKŞAM

Önceki akşam üyelerle yapılan toplantıda Necmeddin Kocataş, Başkan adayı Metin Öztürk için, "Başkanım düdükçü Süleyman'ın oğlu, kapıcının oğlu altını oyuyor." dedi. Metin Öztürk, "30 yıl adamızın (Galatasaray Adası) müdürlüğünü yapan rahmetli babam Süleyman Öztürk'ün adını seviyesizce ağzına alan kişiyi ve bu kepazeliğe ses çıkarmayan Burak Başkan ile yönetimi kınıyorum." şeklinde konuştu.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas ise "Biz o anda bir şeyler yapmaya çalıştık, ilk defa yaptığımız bir toplantıda belki bir gecikme olmuş olabilir." diyerek sözlerin kabul edilemez olduğunu belirtti. Galatasaray, Kocataş'ı disipline sevk etti.

DeAndre Yedlin: Türkiye'yi çok sevdim, Kur'an-ı Kerim okuyorum

RIZA EFENDİ İKİ EKMEK, BİR SÜT PANKARTI NEDİR?

2005 yılında Fenerbahçe ile Beşiktaş, Süper Lig'deki derbi maçta karşı karşıya gelmiş, bir grup Fenerbahçeli taraftar, dönemin Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın babasının kapıcı olmasına atıfta bulunarak "Rıza efendi iki ekmek, bir süt" pankartı asmıştı. Olay hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş tarafından tepkiyle karşılanmıştı.

Josuha Guilavogui işi yattı