Galatasaray'da öncelik Mauro Icardi

Şampiyonluğa oldukça yaklaşan Galatasaray'da Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, İstanbul'a davet edilen Mauro Icardi'nin menajeri ile görüşmelerine devam ediyor. GS yönetimi, bu transfere kilitlenmiş durumda...

AKŞAM

Şampiyonluğa emin adımlarla ilerleyen G.Saray'da bir yandan da transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı-Kırmızılı yönetim, PSG'den kiralanan Icardi'nin bonservisini almak için girişimlerini hızlandırdı. Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, İstanbul'da bulunan Arjantinli golcünün menajeri Elio Pino ile görüşmelerini sürdürüyor. Fransız ekibi PSG ise bonservis bedeli olarak 10 milyon euro istiyor. 30 yaşındaki yıldız forvetle İtalyan Serie A kulüpleri Milan ve Juventus da ilgileniyor.

138 BULUŞMADA 19 GOL VE 7 ASİST

Icardi, Comparisonator verilerine göre bu sezon 22 maçta ceza sahası içerisinde toplam 138 kez topla buluştu. Arjantinli golcü, Süper Lig'de Fenerbahçe'nin golcüsü Enner Valencia'dan (143) sonra en çok topla buluşan forvet... 30 yaşındaki santrfor, 138 kez buluşmadan 19 gol, 7 asistlik bir istatistik ortaya çıkarmayı başardı. Mauro Icardi, Sarı-Kırmızılı forma ile sahada kaldığı her 89.8 dakikada gol atma başarısı gösterdi. Başarılı santrfor bu çarpıcı istatistiği ile kariyer sezonunu yaşıyor.

FALCAO'NUN %30'UNU YAKALADI

G.Saray'da Icardi rüzgârı saha dışında da esiyor. Arjantinli golcünün bizzat tasarladığı forma kısa zamanda taraftarlar tarafından büyük ilgi gördü. Sarı-Kırmızılılar, Falcao döneminde de benzer bir ürün satışa çıkarmıştı. Yönetimden alınan bilgilere göre Icardi'nin tasarladığı formaların satış rakamları, Radamel Falcao ürününün 1 senelik satış rakamlarının %30'unu şimdiden yakaladı. Resmi satış rakamları ve elde edilecek gelirin, şampiyon olunması durumunda açıklanması bekleniyor.

SOL TARAFA BALLO TOURE

Galatasaray'da sol bek arayışları devam ediyor. Ön plana çıkan isimse Milan forması giyen Fode Ballo Toure... Sarı-Kırmızılılar, 26 yaşındaki Senegalli oyuncu için yeniden pazarlık masasına oturdu.

FB İLE BOOMEN SAVAŞI

Aslan, Toulouse ile sözleşmesi bitecek orta saha oyuncusu Van den Boomen ile ilgileniyor. F.Bahçe'nin de futbolcuya senelik 2 milyon euro önereceği konuşuluyor. Boomen, Toulouse'tan yıllık 700 bin euro alıyor.

ATOM KARINCA DURMUYOR

Lucas Torreira, ligdeki Sivasspor maçında 71 isabetli pas (%96), 12 sahipsiz top kazanma, 10 top kazanım, 2 araya girme, 2 başarılı topa müdahale (%100), kazanılan ofansif 1-1 (%75) ve 11 kazanılan toplam ikili mücadele (%61) ile oynadı. Aynı zamanda 2014-15 sezonundan bu yana bir sezonda en fazla sahipsiz top kazanan Galatasaraylı futbolcu oldu (218 sahipsiz top, 29 maç).