Galatasaray'da Olimpiu Morutan ortalığı karıştırdı! Luis Campos devreye girdi

Galatasaray'da Olimpiu Morutan krizi büyüyerek devam ediyor. Teknik direktör Domenec Torrent'in tamamen sildiği ve son olarak Göztepe maçında kadroya almadığı Olimpiu Morutan için Başkan Danışmanı Luis Campos da devreye girdi.

aksam.com.tr

Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent'in Göztepe maçında kadro dışı bırakarak zirveye çıkarttığı Olimpiu Morutan krizinde sular durulmuyor. Göreve geldiği günden bu yana Rumen oyuncuya forma şansı vermekte cimri davranan Torrent, İzmir deplasmanına götürmediği Morutan'ı kadroda düşünmediğini net olarak belli etti.

OLİMPİU MORUTAN İÇİN LUİS CAMPOS DEVREDE

Oynadığı son 5 maçın 4'ünde 10 dakikadan az süre alan, son olarak ise Göztepe deplasmanında kadroya alınmayan Morutan sonunda isyan etti. Domenec Torrent'in planları arasında olmayan 22 yaşındaki oyuncu yönetimle konuşarak bu durumun çözülmesini istedi. Morutan formasına kavuşamaması halinde sezon sonu kesinlikle ayrılmak istediğini belirtti. Bu görüşme sonrası Burak Elmas'ın danışmanlığını yapan Luis Campos, Başkan Elmas ile temasa geçti ve genç yeteneğin kesinlikle oynatılması gerektiğini iletti.

'MORUTAN'I PARLATIP SATACAĞIZ'

Luis Campos'un Başkan Burak Elmas'a Morutan için ısrarcı olduğu, Torrent'in bu yanlışından bir an önce dönmesini istediği kaydedildi. Campos, kariyerinde yaptığı oyuncu satışlarıyla dünyada ismini duyururken, Olimpiu Morutan için de böyle bir gelecek planı yaptığı iddia edildi. Ayırca Campos'un Torrent ile devam edilmesini istemediği de kamuoyunda bilinen bir gerçek. Başkan Elmas'ın bu görüşme üzerine Katalan hocayla bir kez daha iletişime geçip Rumen oyuncu için istekte bulunacağı öğrenildi.

65 MİLYON LİRALIK YATIRIM

Galatasaray, Olimpiu Morutan'ı yaz aylarında Fatih Terim'in ısrarı sonucu 4.1 milyon euro (65 milyon TL) bonservis bedeli ödeyerek satın almıştı. Genç oyuncu sezona etkili bir giriş yapıp ilk 13 haftada 3 gol 2 asiste imza atmıştı.

aksam.com.tr