Galatasaray'da Okan Buruk'un eli kulağında!

Galatasaray'da Terim sonrası göreve getirilen Domenec Torrent de bekleneni veremedi. Aslan'da yarın zirve var. Cim-boma mesaj yollayan Okan Buruk'un yeni hoca olması bekleniyor.

AKŞAM

Aslan'da kritik gün yarın.... Galatasaray Yönetimi, Burak Elmas başkanlığında bir araya gelecek. Teknik Direktör Domenec Torent'in Galatasaray'daki geleceği masaya yatırılacak. Bazı yöneticiler, 5 maçta galibiyet alamayan Torrent ile yolların ayrılmasını istiyor. Kayserispor maçında taraftardan ağır tepkiler alan Başkan Burak Elmas da Katalan teknik adamın performansından memnun değil. Camia içinden gelen bilgilere göre yarın ayrılık kararı çıkma olasılığı bir hayli yüksek.

KATALAN HOCANIN TAZMİNAT MADDESİ YOK

Domenec Torrent'in Galatasaray ile olan sözleşmesinde herhangi bir tazminat maddesi bulunmuyor. Bu da şu anlama geliyor; Galatasaray eğer sözleşmeyi tek taraflı feshederse, Torrent'in 1.5 yıllık tüm alacaklarını ödemek zorunda.

Yapılan anlaşmaya göre; Domenec Torrent'e bu sezonun son 5 ayı için 1 milyon 225 bin, gelecek sezonun tamamı için de 1.5 milyon euro olmak üzere toplam 2 milyon 725 bin euro verilecek. Sarı-kırmızılı Yönetiminin, bu konuda Domenec ile pazarlık yapması bekleniyor.

OKAN BURUK: GÖREV VERİLİRSE HAZIRIM

Galatasaray'da yeni hoca konusunda B planı hazır. Bu isim Okan Buruk... Buruk, konuyla ilgili TV 100'deki VAR Odası Programı'nda, "Galatasaray bunu hak etmiyor. Galatasaray ile kimse alay edemez. Görev verildiği takdirde göreve hazırım. Galatasaray'dan haber bekliyorum. Oğlum da Galatasaray'a gitmemi çok istiyor." ifadelerini kullandı. Camia içinden alınan bilgilere göre yarınki yönetim kurulu toplantısı sonrası ayrılık kararı çıkarsa, genç teknik adam, Salı veya Çarşamba günü resmen açıklanacak.

TORRENT'İN KOVULMASI YAKIN

İspanyool basını, Galatasaray'ın Katalan Teknik Direktörü Domenec Torrent'in, Süper Lig'in 26. haftasında oynanacak Göztepe karşısında da puan kaybı yaşaması halinde kovulacağını yazdı. Ancak yaşanan son gelişmelerin ardından Katalan teknik adamın, Göztepe maçını görme şansı da düşük!

HAGİ'DEN MESAJ

Rumen basını, Hagi'ye, "Terim, Galatasaray'a başkan olur ve sana hocalık teklif ederse ne yanıt verirsin?" diye sordu. Hagi ise, "Olumlu konuşurum ama Terim'den sonra hocalık yapmak çok zor." dedi