Galatasaray'da Okan Buruk sesleri: Sessizliğini bozdu! Beşiktaş ve Fenerbahçe derken...

Son dakika Galatasaray haberi: Okan Buruk'tan Galatasaray'a yeşil ışık... Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktörün kim olacağı sorusu belirsizliğini koruyor. Pep Guardiola'nın yardımcısı Domenec Torrent'in ismi gündeme gelirken Okan Buruk cephesinden sürpriz bir açıklama geldi. 2019-2020 sezonunda Medipol Başakşehir'e tarihinin ilk şampiyonluğunu tattıran genç teknik adam, sarı-kırmızılılardan teklif gelmesi halinde seve seve kabul edeceğini söyledi.

Son dakika Okan Buruk haberi: Galatasaray'da ortalık toz duman... Teknik direktör Fatih Terim ile başkan Burak Elmas arasında yapılan 15 dakikalık görüşmeden ayrılık çıktı, sarı-kırmızılıların yeni teknik direktörü kim olacağı sorusu spor gündemin bir numaralı maddesi haline geldi. Domenec Torrent ve Bülent Korkmaz'la birlikte ismi anılan ve uzun süredir takım çalıştırmayan Okan Buruk, sürpriz bir çıkış yaptı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan teknik direktör açıklaması; Galatasaray'a "Zoom" göndermesi!

OKAN BURUK: "TEKLİF GELMEDİ"

Mynet'e konuşan Okan Buruk, Galatasaray'ın kendisine teklif yapıp yapmadığı sorusuna, "Bana şu an için bir teklif gelmedi. Normal hayatıma devam ediyorum. Galatasaray yönetiminden hiç kimse ile şu an için görüşmem olmadı. Medyada çıkan haberler doğru değil." dedi.

Fenerbahçe-Adana Demirspor maçında olay: Belhanda attı, saha karıştı; Mert Hakan Yandaş'tan olay tepki!

OKAN BURUK'TAN YEŞİL IŞIK

Okan Buruk, Galatasaray'dan teklif gelirse kabul eder misiniz sorusuna ise "Benim çocukluğum ve kariyerim Galatasaray'da geçti. Galatasaray ile aramdaki bağ zaten çok farklı. Böyle bir teklif dediğim gibi şu an için yok ama teklif gelmesi halinde seve seve kabul ederim." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçeliler yönetimi istifaya davet etti, Ali Koç'tan dikkat çeken tepki

BAŞAKŞEHİR'DE TARİH YAZMIŞTI

Okan Buruk sırayla; Elazığspor, Gaziantepspor, Sivasspor, Göztepe, Akhisar Belediye, Çaykur Rizespor ve Medipol Başakşehir takımlarını çalıştırmıştı.

Son olarak Medipol Başakşehir'in başına geçen genç teknik direktör, 2019-2020 sezonunda turuncu-lacivertli kulübe tarihinin ilk şampiyonluğunu tattırmış, ertesi sezon peş peşe gelen başarısız sonuçların ardından 29 Ocak 2021'de istifa etmişti.

Okan Buruk, o günden beri herhangi bir takım çalıştırmıyor.

Galatasaray'da Fatih Terim gönderildi, intihara kalkıştı!