Galatasaray'da o isme büyük tepki: Yerine keşke Emre Akbaba olsaydı!

AKŞAM Spor yazarı Aydın Türkmen, Galatasaray'ın Fraport TAV Antalyaspor ile oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı sezon finalini değerlendirdi. Berkan Kutlu yerine Emre Akbaba olsa senaryo çok daha başka olurdu diyen Türkmen, ''Yani bu sistem yetenekleri sınırlı bu kanat bekleri ve Berkan ile Taylan gibi top yaparken ne yapacağını şaşıran göbek oyuncularıyla oynanacak bir sistem değil!'' dedi.

Aksam.com.tr

Galatasaray, 2021/2022 Ahmet Çalık Sezonu'nu Antalya'da noktaladı. Kabus gibi geçen sezonun son maçında rakibiyle 1-1 berabere kalan sarı-kırmızılılar, 52 puanla ligi noktaladı. Karşılaşmayı yorumlayan AKŞAM Spor yazarı Aydın Türkmen, Emre Akbaba'nın Galatasaray için ne kadar elzem olduğunu köşesine taşıdı. İşte Türkmen'in yazısının ilgili kısmı:

Kanat beklerinin özverili çabasına rağmen, kanatsız oyun takımın alışılmışını bozarken, dizilişten kaynaklı olarak Galatasaray belki de ilk kez bu kadar kalabalık şekilde rakip sahada gözüktü. Aslında takım bu sayede son haftaların en dikkat çekici oyununu da oynadı. Çok sayıda pozisyona girip, cömertçe ya da "beceriksizce" harcadı. Yani Berkan'ın yerine ayaklarına hakim, pas atma yeteneği daha yüksek bir isim olsa... Mesela Emre Akbaba olsa, senaryo çok daha başka olurdu. Yani bu sistem yetenekleri sınırlı bu kanat bekleri ve Berkan ile Taylan gibi top yaparken ne yapacağını şaşıran göbek oyuncularıyla oynanacak bir sistem değil!

AYDIN TÜRKMEN'İN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK ÇİN TIKLAYINIZ

Kavgada söylenmez! Domenec Torrent'e sert sözler: Çapsız, kompleksli, kibirli...

Abdülkadir Ömür'e çılgın teklif! Trabzonspor'dan bir rekor satış daha

Hikmet Karaman'ı yıkan haber! Abdullah Avcı ilk transferini yaptı