Galatasaray'da Mario Balotelli bombası! Erden Timur devrede

Forvet arayışında olan Galatasaray'ın gündemine yeniden Mario Balotelli geldi. Yunus Akgün'ün kefil olduğu transferde Mario Balotelli için Erden Timur devreye girdi.

Sabah

Gol yollarında sıkıntı yaşayan Galatasaray'da başkanvekili Erden Timur'un Adana Demirspor'un yıldızı Mario Balotelli için Murat Sancak ile görüşme kararı aldığı öğrenildi.

SERBEST KALIR MADDESİNİ KULLANMAYACAK

Balotelli'nin sözleşmesinde '4 milyon euro'ya serbest kalır' maddesi bulunduğu ifade edilirken, Galatasaray'ın bunu kullanmaya niyeti olmadığı belirtildi.

YUNUS AKGÜN KEFİL OLDU

Sarı-kırmızılı takımla ilgili her zaman sıcak mesajlar veren Balotelli'nin Galatasaray formasını giymeyi çok istediği belirtiliyor. Hatta Yunus Akgün'ün de sahada hırçınlığıyla ün yapan 33 yaşındaki İtalyan yıldıza kefil olduğu bildirildi.

"ANTRENMAN KAÇIRMAZ"

Yunus eski takım arkadaşıyla ilgili verdiği röportajda, "Ne bir antrenman kaçırdığını gördüm ne de maçtan veya antrenmandan kaytardığını... Dışarıdan biraz problemli bir tip imajı veriyor ama son derece profesyonel bir oyuncu. Galatasaray formasını giymesini çok isterim. Bizde çok faydalı olacağına inanıyorum" demişti.

PARALARI VARSA GÖRÜŞÜRÜZ

Galatasaray istiyor ancak Adana Demirspor'un Balotelli'yi bırakmaya pek de niyeti yok. Başkan Murat Sancak daha önce yaptığı bir açıklamada, "Balotelli, Türkiye'de hiçbir takıma gitmez. Sadece ben 'git' dersem gidebilir. Onun dışında gidemez" demişti. Ayrıca, "Ancak paraları varsa, Mario Balotelli için görüşebiliriz" diye de eklemişti.