Galatasaray'da kale sallanıyor

Fernando Muslera'nın sakatlığı sonrası Galatasaray'da kaleci transferi çıkmaza girdi... Sinan Bolat'ı kulübü Gent bırakmıyor. Göztepe, İrfan Can Eğribayat'ın takımda kalmasını istiyor. GZT Giresunspor, Okan Kocuk'u geri göndermeye sıcak bakmıyor. Kadrodaki Fatih Öztürk ayrılma kararı aldı. Kale ise tartışılan İsmail Çipe'ye emanet…

AKŞAM

Fernando Muslera'nın sakatlığı sonrası Galatasaray'da kalede büyük bir kriz yaşanıyor. Teknik Direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda kaleci arayışlarına başlayan Sarı-Kırmızılılar yapılan girişimlerde bir sonuç alamadı. Sarı-Kırmızılılar'ın transfer gündeminde olan Sinan Bolat konusunda Belçika'dan kötü haber geldi. Belçika Kulübü Gent, 6 aylık sözleşmesi bulunan 33 yaşındaki eldiveni kesinlikle bırakmak istemiyor. Teknik Direktör Vanhaezebrouck, kulüp yetkilerine "Sinan'a ihtiyacım var. Bir yere gidemez' ifadelerini kullandı.

FATİH ÖZTÜRK GÖRÜŞMELERE BAŞLADI

Göztepe'nin sürpriz bir şekilde kaleci takviyesi yapması sonrası mevcut file bekçisi İrfan Can Eğribayat, Galatasaray'ı mı gidiyor sorularını beraberinde getirdi. Ancak Göztepe cephesi genç file bekçisinin sezon sonuna kadar takımda kalacağını ifade etti. Galatasaray'ın sezon başında Giresunspor'a kiralık olarak gönderdiği Okan Kocuk geri alma ihtimali gündeme gelmişti. Ancak Giresunspor bu geri dönüşe sıcak bakmıyor. Kadroda yer alan Fatih Öztürk takımdan ayrılmak istiyor. Tecrübeli file bekçisi bazı Süper Lig ekipleri ile görüşmelere başladı.

Galatasaray'da Marcao giderse Tomas Ribeiro

FATİH TERİM YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Kadroda ise tartışılan İsmail Çipe ve 17 yaşındaki Jankat Yılmaz bulunuyor. Ligin ikinci yarısında oynanacak ilk maçta kaleyi İsmail Çipe koruyacak. Sol diz iç yan bağlarında ileri derecede yırtık, ön çapraz bağında da esneme olan Muslera'nın tedavisine devam ediliyor. Tecrübeli eldivenin şubat ayı sonunda takımla birlikte çalışmalara başlaması bekleniyor. Teknik Direktör Fatih Terim, Muslera'nın durumunu yakından takip ediyor.

Dennis Man zora girdi