Galatasaray'da Juan Jesus pazarlığı sürüyor! 5 milyon euro vermeyiz

Galatasaray, Napoli ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek tecrübeli stoper Juan Jesus için pazarlıklarını sürdürüyor. Ancak İtalyan ekibinin beklentisi işleri zorlaştırdı.

AKŞAM

Sarı-Kırmızılı takım, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Nelsson'un devre arası veya sezon sonundaki muhtemel ayrılığı sebebiyle iyi bir stoper bakılıyor. Cim-Bom, uzun süredir Napoli'yle mukavelesi sezon sonunda bitecek Juan Jesus için temaslarını sürdürüyor.

31 yaşındaki futbolcunun mukavelesinde "Kulüp taraflı 1 sene uzatma" maddesi bulunuyor. İşte bu madde, işleri tamamen zorlaştırmış durumda. Çünkü Napoli, Brezilyalı stoper için 5 milyon euro bonservis bedeli talep etti.

Galatasaray ise bu parayı ödemeye yanaşmıyor. İtalya medyasındaki haberlere göre; eğer taraflar pazarlıklarda sonuç alamazsa, Galatasaray sezon sonunu bekleyecek. Napoli eğer lig tamamlandıktan sonra opsiyonu kullanmazsa, Juan Jesus boşa çıkacak.

Sonrasında ise tecrübeli futbolcu bedelsiz olarak kadroya katılacak. Bu sebeple Nelsson'a, "En azından sezon sonuna kadar kal" denildi. Jesus, Sarı-Kırmızılı formayı giymeye sıcak bakıyor. Ancak boşa çıkması halinde devreye başka kulüplerin de girebileceği belirtildi.