Galatasaray'da isyan bayrağı çekildi: Bu adamı sen bitirdin Fatih Terim!

Galatasaray son olarak Demir Grup Sivasspor'a yenildi, bardak taştı! Galatasaraylı taraftarlar Mustafa Muhammed'e yeterli süre tanımayan teknik direktör Fatih Terim'e tepki gösterdi. Mısır basını da Fatih Terim'e gelen Mustafa Muhammed tepkilerini derledi.

AKŞAM

Mısır basını sosyal medyada Fatih Terim'e yapılan Mustafa Muhammed tepkilerini manşetlerine taşıdı. Galatasaray taraftarlarının isyanları da ilgi çekiciydi.

Son olarak Sivasspor'a 1-0 kaybeden Galatasaray'da kadro tercihleri yine tartışma konusu oldu. Mısır basını da bir türlü düzenli oynama şansı bulamayan Mustafa Muhammed'le ilgili isyanları manşetlerine taşıdı.

Ve transferde beklenen oldu! Mustafa Muhammed'den Galatasaray kararı

"NE YAPTI BU MUSTAFA MUHAMMED SANA"

Genç futbolcu, Sivasspor mücadelesinin 79. dakikasında Mbaye Diagne yerine oyuna alınmıştı. Ancak sahaya çıktığı anda kalan kısıtlı sürede gol veya asist başarısında bulunamadı. Taraftarlar sosyal medyada, "Öldürdün, bitirdin hoca. 80'lerde oyuna ala ala gol makinesini çamaşır makinesine çevirdin. Ne yaptı bu Mustafa sana! Mustafa Muhammed'i zaten bitirdin. Sıra Morutan'a geldi galiba. Mustafa Muhammed ne zaman 10 dakikadan fazla oynayacak! Ona bir pislik gibi davranıldığı anda kalan kısıtlı sürede gol yok." şeklinde yorumlar yaptı.

Galatasaray'da Fernando Muslera, UEFA Avrupa Ligi'ne yetişecek mi? İrfan Can Eğribayat detayı...

Morutan'ın İngilizcesi yetersiz

Kerem Aktürkoğlu La Liga'ya

Falcao yine sakat