Galatasaray'da ilk fire! Giresunspor Okan Kocuk'u transfer etti

Son dakika haberleri: Süper Lig'in yeni ekiplerinden Giresunspor, transferde atağa kalktı. Başkan Hakan Karaahmet, Galatasaray'dan Okan Kocuk'la anlaştıklarını açıklarken, Fenerbahçe'den Kemal Ademi, Sinan Gümüş ve Muhammed Gümüşkaya ile ilgilendiklerini duyurdu. Başkan Karaahmet, Aziz Behich için de temaslarını sürdürdüklerini açıkladı. İşte detaylar…

Ve Galatasaray'da kadroda ilk fire geldi. Süper Lig'in yeni ekiplerinden Giresunspor, Sarı-Kırmızılıların yedek kalecisi Okan Kocuk'u transfer etti.

"OKAN KOCUK TRANSFERİNDE BURAK ELMAS BİZE YARDIMCI OLDU"

Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet, 2021-2022 sezonu öncesinde gerçekleştirmeyi düşündükleri transferler üzerine A Spor'a açıklamalarda bulundu. Süper Lig'in yeni ekibinin Başkanı, "Okan Kocuk ile anlaşmaya vardık. Galatasaray'ın Giresunlu başkanı Burak Elmas transferde bize çok yardımcı oldu" diye konuştu.

25 yaşındaki eldiven, Süper Lig'de bu sezon 10 maçta forma giyerken kalesinde toplam 11 gol gördü. 4 karşılaşmada ise kalesini gole kapadı.

"FENERBAHÇE'DEN 3 İSİMLE İLGİLENİYORUZ"

Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet ayrıca, "Fenerbahçe'den Kemal Ademi, Sinan Gümüş ve Muhammed Gümüşkaya ile ilgileniyoruz" derken, sarı-lacivertlilerin yeni hocasını beklediklerini ifade etti.

"AZIZ BEHICH İLE TEMASTAYIZ"

Karaahmet ayrıca "Aziz Behich için de girişimlerimizi sürdürüyoruz oyuncu ile temaslarımız sürüyor" ifadelerinde bulundu.