Galatasaray'da Igor Tudor'un yerine gelecek isim belirlendi: Laurent Blanc

Galatasaray Yönetimi’nin ortak kararı Laurent Blanc.

1

Yapılan oylamada tecrübeli teknik adamın isminin, firesiz olarak kabul edildiği belirlendi. Böylece ilk aşama tamamlandı. Eğer Galatasaray’ın bir hoca ihtiyacı olursa, Sarı-Kırmızılılar’ın gideceği ilk adres Fransa olacak.

2 maçlık kredisi var

Özbek ve kurmayları henüz Blanc’la temasa geçmedi. Ancak menacerler vasıtasıyla 52 yaşındaki çalıştırıcıya mesaj gönderilmesi için bazı hazırlıklar yapılıyor. Tudor’un kredisi ise sadece 2 maçlık. Eğer Aytemiz Alanyaspor ve Beşiktaş maçlarında olumsuz sonuçlar alınırsa, Hırvat hoca ile büyük ihtimalle yollar ayrılacak. Bu durumda Galatasaray Yönetimi, takımı tecrübeli, yıldızlarla çalışmış, başarılarla dolu kariyere sahip bir teknik adama emanet edecek.

'Tudor'un durumu yönetim sorunu'

Galatasaray’ın eski yöneticilerinden Mehmet Helvacı, Sarı-Kırmızılı takımda Tudor’un yaşadığı sorunun, yönetimin başarısızlığından kaynaklandığını söyledi. Radyospor’a konuşan Helvacı, “Tudor eksikleri olan bir isim ve burada öğreniyor. Bu durumu Galatasaray’ın kabul etmesi mümkün değil. Tecrübesiz bir kimseye tecrübe katkısı yapmak lazım. Yanına bir isim koyarak veya benzeri çözümler bulunabilir. Başakşehir maçında da gördük tecrübe eksiği var. Tercih edilmiş artık, geliştirmek gerekiyor” dedi.

Fanatik