Galatasaray'da Gedson Fernandes için derbide oynama ihtimali güçleniyor

Galatasaray'da yeni transfer Gedson Fernandes'in, Fenerbahçe derbisinde oynama ihtimalinin olduğu açıklandı.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, takımın yeni transferlerini değerlendirdi. Cengiz'in konuşması sırasında Galatasaray TV sunucusu Serbay Şenkal ise kulübe gelen bilgiler doğrultusunda Gedson'un Fenerbahçe derbisinde forma giyme ihtimalinin olduğu açıkladı.

Yeni transferlerle ilgili konuşmaya devam eden Cengiz, Gedson Fernandes'in derbide oynamasının önünde engel olmadı kaydetti ve şöyle konuştu;

"Halil'in kulübünün sahibi çok profesyonel bir adam. Galatasaray da çok büyük marka. Erencan gibi 1 maç oynasanız, dünyanın sayılı oyuncuları listelerine giriyorsunuz. Barcelona'dan Ansu, Inter'den Esposito gibi oyuncular var 6 futbolcu var, biri Erencan. Gedson'un ambulans uçakla gelmesini İngilizler dayattı. Testleri hepsi negatif. İstanbul'a karantinanın 15. gününde geldi. Şu an için derbide oynamasında problem yok. Fenerbahçe maçında oynayıp oynamayacağını bilemeyiz. Ama testlerde bir sorun yok.

"Aslan Gibi Sponsor" kampanyamıza taraftarımızın verdiği destek, şu an bizim elektrik faturalarımızı bile karşılamıyor. Öyle söyleyeyim. Ama bir müjde vereyim. Bizim stadın çatısına elektrik paneli konacak. 10 yıl sonra bütün bizim olacak. Fakat 18 milyon TL'lik bir teminat mektubuna ihtiyacımız var. Taraftarımızın desteği çok önemli. Rakamları şeffafiyetle açıklayacağız. Biz ne ev ne araba vereceğiz. Biz gönül kapılarını açıyoruz.