Galatasaray'da forvet fırtınası

Alan’da küçük pürüzler kaldı. Prensipte anlaşılan Demba Ba bekletiliyor. Tetteh için Prag’a 8 milyon euroluk teklif yapıldı. Bony’i ise Aslan’a menajerler önerdi.

1

G.SARAY’DA forvet çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Golcü transferinde ön plana çıkan 4 isimle ilgili önemli gelişmeler var. Guangzhou Evergrande’nin Brezilyalı golcüsü Alan Carvalho transferi bitme noktasına geldi. Alan’la anlaşan yönetim küçük pürüzleri de giderme uğraşı veriyor. 29 yaşındaki Brezilyalı oyuncunun 21 Ocak’ta İstanbul’da olması bekleniyor. Yönetim ayrıca Çin kulübü Shanghai’de forma giyen eski Beşiktaşlı Demba Ba’yı da bitirmeye çok yakın.  

KISA SÜRELİ ÖDEME 

Ancak Senegalli oyuncu diğer alternatifler nedeniyle bekliyor. G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, Sparta Prag forması giyen Benjamin Tetteh’in transfer edilmesini çok istiyor. Sarı-Kırmızılılar, 21 yaşındaki Ganalı futbolcu için Sparta Prag’a 8 milyon euroluk resmi bir teklifte bulundu. Çekya ekibini, 8 milyon euroluk bonservis bedelini kısa süreli ödeme tablosu ile ikna etmeye çalıştığı belirtildi. Tetteh bu sezon 19 maçta 9 gol attı.   

BONY’E SICAK BAKILMIYOR 

Golcü transferiyle ilgili son olarak gündeme gelen isim Wilfried Bony oldu. Swansea’de forma giyen futbolcunun menajerler tarafından Cim-Bom’a önerildiği ortaya çıktı. 29 yaşındaki golcü, G.Saray’ın forvet listesinin son sırasında yer alıyor. Swansea, Bony için Cim-Bom’dan bir bonservis bedeli istemiyor.