Galatasaray'da Fernando Muslera, UEFA Avrupa Ligi'ne yetişecek mi? İrfan Can Eğribayat detayı...

Galatasaray'a Fernando Muslera'dan kötü haber geldi. 35 yaşındaki eldivenin sol diz iç yan bağlarında ileri derecede yırtık, ön çapraz bağında ise esneme tespit edildi. Muslera'nın Avrupa'ya yetişme ihtimali de belirsiz.

AKŞAM

Demir Grup maçında sakatlanan Fernando Muslera'dan Galatasaray'a kötü haber geldi. Sol diz iç yan bağlarında ileri derecede yırtık, ön çapraz bağında ise esneme tespit edilen Uruguaylı eldivenin, 3 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Takım arkadaşı Christian Luyindama ile çarpışarak sakatlanan 35 yaşındaki tecrübeli eldivenin mart ayının ortasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi son 16 Turu'nda da forma giyip giyemeyeceği henüz bilinmiyor.

Galatasaray'da isyan bayrağı çekildi: "Bu adamı sen bitirdin Fatih Terim!"

GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI

Uruguaylı kaleci, ligin ilk yarısını ise resmen kapattı. Galatasaray Yardımcı Antrenörü Selçuk İnan, "Fernando Muslera ile konuştuk, durumu biraz ciddi görünüyor ama tabii net bir şey söylemek şu an doğru değil. Kontrollerinden sonra inşallah ciddi bir şey çıkmaz. Fernando Muslera sakatlandığı için de çok üzgünüz." demişti. Tecrübeli oyuncuya birçok "geçmiş olsun" mesajı geldi. Bunlardan ikisi İrfan Can Eğribayat ve Uğurcan Çakır'dandı.

"OKAN KOCUK İÇİN KONUŞURUZ"

Adı Galatasaray'la anılan Göztepe kalecisi İrfan Can Eğribayat, "Çok geçmiş olsun abim" mesajını yayınladı. Muslera da bunu kendi sosyal medya hesabından paylaştı. Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır da Nando'yla fotoğraflarını paylaşarak geçmiş olsun diledi. Bu arada Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet, "Okan Kocuk'un kiralık sözleşmesinde 'devre arası geri döner' diye bir madde yok. Fakat Galatasaray dost kulübümüz. Böyle bir şey olursa oturur konuşuruz." dedi.

Kerem Aktürkoğlu La Liga'ya

GÖZLER İRFAN CAN EĞRİBAYAT'TA

Muslera'nın sakatlığı sonrasında Galatasararay, gözünü Göztepe kalecisi İrfan Can'a çevirdi. İsmail Çipe'ye güvenilmiyor. Bu sebeple İzmir temcilsine teklif yapılacak. İrfan'ın ise gelmek istediği öğrenildi.

Morutan'ın İngilizcesi yetersiz

LUYINDAMA DA İYİ DEĞİL

Muslera ile yaşadığı çarpışmanın ardından sol dizinde esneme oluşan Luyindama'nın MR tetkikleri ise dizindeki ödemin geçmesinin ardından bugün yapılacak. Ancak onun durumu da iyi gözükmüyor.

Falcao yine sakat