Galatasaray'da Fatih Terim'in transferini istediği isimler bir bir elden kaçıyor

Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim'in istediği isimleri bir bir elinden kaçırıyor. İlk olarak Mert Hakan Yandaş'la ön protokol imzalayan ancak başarılı futbolcuyu son anda ezeli rakibi Fenerbahçe'ye kaptıran Cimbom, Bernard Mensah'ta da büyük bir hayal kırıklığı yaşadı ve başarılı futbolcu Beşiktaş'la anlaştı. Aslan son darbeyi ise Kaan Ayhan'dan yedi. Milli stoperin transferi için 2 milyon Euro'yu yatırmakta geciken Sarı-Kırmızılılar, 25 yaşındaki futbolcuyu da Sassuolo'ya kaptırdı.

Fanatik

Mert Hakan Yandaş’tan ilk darbeyi yiyen Galatasaray, uzun süredir görüştüğü Bernard Mensah’la bir türlü anlaşamadı, araya giren ezeli rakibi Beşiktaş transferi bitirdi.

2 MİLYON EURO’YU YATIRMAKTA GECİKİNCE…

Aslan son olarak Kaan Ayhan'ı kaptırdı. Fatih Terim'in en çok istediği isimlerin başında gelen milli oyuncu için Alman ekibi Düsseldorf'a 2 milyon Euro'yu erken yatırmayan Sarı-Kırmızılılar, başarılı futbolcuyu İtalyan ekibi Sassuolo'ya kaptırdı. Çizme ekibi adeta saha içerisinde her yerde görev yaparak 'joker' olan 25 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna kattığını dün resmen açıkladı.