Galatasaray'da Fatih Terim tam 7 futbolcuya kapıyı gösterdi

Bu sezon şampiyonluğu kovalayan Galatasaray bir yandan da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Sarı-Kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim tam 7 ismin biletini kesti.

Üst üste aldığı kötü skorlarla şampiyonluk yarışında lider Beşiktaş'ın gerisinde kalan Galatasaray'da birçok ismin bileti kesiliyor.

Teknik direktör Fatih Terim'in yeni sezon öncesinde kadroda büyük bir değişim yapmaya hazırlandığı ve 7-8 futbolcuyla yolların ayrılacağı öğrenildi.

LİSTENİN İLK SIRASINDA FEGHOULİ VAR

Terim'in gözden çıkardığı ilk ismin Sofiane Feghouli olduğu belirtiliyor. Başarılı hocanın, Cezayirli yıldızın istikrarsız performansı nedeniyle bu kararı aldığı ifade ediliyor.

KİRALIK YILDIZLARLA YOLLAR AYRILACAK

Eğer iyi bir teklif gelirse Feghouli'nin satışına hemen onay verilecek. Fatih Terim, kiralık sözleşmeleri bitecek olan Marcelo Saracchi, Halil Dervişoğlu ve Etebo'yu da yeni sezonda düşünmüyor.

LİNNES VE ŞENER'E YENİ SÖZLEŞME YOK

Performansı beklentilerin altında kalan Ryan Babel satış listesine konulacak. Sözleşmelerinin son senesindeki Martin Linnes ve Şener Özbayraklı'ya da imza attırılmayacak.

(Takvim)