Galatasaray'da Fatih Terim konusu taraftarı ikiye böldü

Galatasaray'ın etkili taraftar grubu Ultraslan, Başkan Cengiz'e yaptığı 'İstifa' çağrısını Fatih Terim ve ekibi için de yineledi. Diğer gruplar, ''Evlatların Seninle Hocam'' etiketiyle Ultraslan'a tepki gösterdi. Kaptan Arda Turan da hocasının yanında yerini aldı.

AKŞAM

Trabzonspor beraberliği sonrası Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanmaya başlandı. Sarı kırmızılıların taraftar grubu Ultraslan, "Mustafa Cengiz ve teknik heyetimizden Galatasarayımızın önünü açmasını istiyoruz. Galatasaray ve Galatasaray taraftarı sizlerden son bir hizmet bekliyor" paylaşımında bulundu. Sarı kırmızılı taraftarlar, Ultraslan'ın istifaya çağırdığı Terim'e Evlatların Seninle Hocam etiketiyle destek gösterdi. Bu tag, uzun süre gündeminde ilk sırada yer aldı.

YARDIMCILARINDAN SOSYAL DESTEK

Galatasaray kaptanı Arda Turan, bu gelişmeler sonrası Fatih Terim ile bir fotoğrafını paylaşarak "Her zamanda izinde" notunu düştü. Yardımcı antrenörler Selçuk İnan, Riera ve Scout şefi Emre Utkucan da sosyal medya hesaplarından tecrübeli çalıştırıcıya destek veren mesajlar paylaştı. Teknik direktör Fatih Terim, daha önce yaptığı açıklamada taraftara sözünün odluğunu ve sözleşmesinin sonuna kadar istifa etmeyeceğini ifade etmişti...

HAZİRANIN SONUNDA BİTİYOR

Fatih Terim'in G.Saray olan sözleşmesi 30 Haziran 2021'de bitiyor. Cim-Bom'da başkanlık seçiminin 22 Mayıs'ta yapılacağı açıklandı. Ancak koronavirüs nedeniyle seçimin eylül ayında yapılması gündemde. Seçim eylül ayına ertelenirse yeni sezon planlamasını Başkan Mustafa Cengiz yapacak. Cengiz ile Terim arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Fatih Terim'in böyle bir durumda yeni sözleşme teklifine 'Hayır' diyeceği dile getiriliyor.