Galatasaray'da Erick Pulgar ayaklanması! 'Söyle Burak Elmas!'

Galatasaray'ın büyük umutlarla transfer ettiği Erick Pulgar'ın Barcelona maçında da şans bulamaması Sarı-Kırmızılı taraftarları çıldırttı. Domenec Torrent ve Burak Elmas'a yüklenen Galatasaraylı taraftarlar, Erick Pulgar'ın böylesine önemli bir maçta dahi görev almaması karşısında adeta isyan etti.

Galatasaray'ın ara transfer döneminde Fiorentina'dan transfer ettiği Erick Pulgar çabuk unutuldu! UEFA Avrupa Ligi'ndeki Barcelona maçında yedek bekleyen Erick Pulgar'ın 1 dakika dahi forma şansı bulamaması Galatasaraylı taraftarları çileden çıkardı!

GALATASARAY'DA ERICK PULGAR İSYANI

Süper Lig'de son haftalarda formasını Taylan Antalyalı'ya kaptıran Erick Pulgar'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki Barcelona eşleşmesinin her iki maçında da 1 dakika dahi görev alamaması Sarı-Kırmızılılarda şaşkınlık yarattı. Konuyla ilgili sosyal medyada Domenec Torrent ve Burak Elmas'a yüklenen Galatasaraylı taraftarlar, oyuncuyu trend topic (TT) listesinin tepesine yerleştirdi.

ERICK PULGAR'IN GALATASARAY İSTATİSTİKLERİ

Bu sezon Galatasaray formasıyla Süper Lig'de 4 maça çıkabilen Erick Pulgar, sadece 138 dakika görev alabildi ve skor katkısı yapamadı.

İşte taraftarların Erick Pulgar tepkileri: