Galatasaray'ın Erencan Yardımcı pişmanlığı! Sözleşmesindeki dikkatlerden kaçan detay

Galatasaray'ın altyapısından yetişen Erencan Yardımcı, sarı-kırmızılılarda şans bulamamış ve TFF 1. Lig ekibi Eyüpspor'un yolunu tutmuştu. Erencan Yardımcı için pişmanlık yaşayan Cim-bom 20 yaşındaki forvet için yeniden devreye girdi.

Ajannspor

Erencan Yardımcı yeniden Galatasaray'a mı dönüyor? Cim-bom'un Eyüpspor'a yüksek bir bonservis bedeli ile gönderdiği 20 yaşındaki forvet, devre arasında Aytemiz Alanyaspor'un yolunu tutmuştu. Alanya temsilcisinden gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Erencan'ın performansı Domenec Torrent ve ekibi tarafından da takip ediliyor.

Kerem Aktürkoğlu için resmi açıklama! Avrupa kulüplerinin teklifi belli oldu

ERENCAN YARDIMCI'DAN İLK SÜPER LİG GOLÜ

Ajansspor'un haberine göre, Eyüp'ün Alanya'ya sezon sonuna kadar kiralık gönderdiği Erencan Yardımcı geçtiğimiz hafta oynanan Yukatel Kayserispor- Aytemiz Alanyaspor maçında kariyerindeki ilk Süper Lig golünü attı. Genç golcü Akdeniz ekibinin 2-1 kazandığı mücadelede 3 puanın mimarı oldu ve tekrardan gündeme bomba gibi düştü.

Arda Güler'e Milli Takım müjdesi! Stefan Kuntz kararını verdi

ERENCAN TEKRAR ÇUBUKLU FORMAYI GİYEBİLİR

Alanyaspor'da Süper Lig'de 1 maçta görev alan ve 17 dakika sahada kalan Erencan Yardımcı, eski kulübü Galatasaray'a dönebilir.

Başkanın 'sırtımda getiririm' dediği Anderson Talisca'da son dakika! Havalimanına akın olur

GALATASARAY'IN GERİ ALMA OPSİYONU BELLİ OLDU

Galatasaray, Erencan Yardımcı için Eyüpspor'un ödediği bonservis ücreti 473 bin Euro'yu (O günün döviz kuruyla 4 milyon 200 bin TL) 2023-24 kış transfer dönemine kadar tekrardan İstanbul ekibine öderse Erencan'ı kadrosuna katabilir. Sarı-kırmızılılar ileriye dönük hata yapmamak için bu opsiyonu genç santrforun sözleşmesine ekletti.

Bartuğ Elmaz için müthiş rakam reddedilmiş! Teklifi yapan takım bile şaştı bu işe!