Galatasaray'da Emre Erdoğan, Mahmut Recevik ve İlber Aydemir istifa etti

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyeleri Emre Erdoğan, Mahmut Recevik ve İlber Aydemir, başkan Mustafa Cengiz'in 29 Mayıs'ta yapılması planlanan seçimi iptal etmesiyle istifa kararı aldı.

Galatasaray'da 29 Mayıs'ta yapılması planlanan başkanlık seçiminin ertelenmesinin ardından yönetim kanadından peş peşe istifalar geldi.

Galatasaraylı yöneticiler Emre Erdoğan, Mahmut Recevik ve İlber Aydemir istifa ettiğini açıkladı.

Galatasaraylı yönetici Prof. Dr. Emre Erdoğan sosyal medya hesabından istifayı doğruladı.

İstifa ettiğini Twitter hesabından duyuran bir diğer yönetici Mahmut Recevik, "Değerli büyük Galatasaray camiasına: Bugün bulunmadığım yönetim kurulu toplantısında alınan karar sonrası görevimden istifa ettiğimi saygıyla duyururum." dedi.

Emre Erdoğan ve Mahmut Recevik'den sonra Galatasaray SK Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri İlber Aydemir de seçimlerin iptali sonrası görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Son dakika haberi: Galatasaray'da başkanlık seçimleri iptal edildi

"LİSTESİNE ADAM BULAMIYOR"

Başkan adayı Metin Öztürk, "Aynı tarihlerde açılma kararları gelecek. Şampiyonlar Ligi finali 25 bin kişiyle oynanacak ama ben seçim yapamayacağım. Pandemi işin bahanesi. Galatasaray'da yönetim yok, tek adam Mustafa Cengiz bu kararı verdi. Başkan Mustafa Cengiz listesine adam bulamadığı için süreyi uzatıyor. Yönetiminden kimse onunla devam etmek istemiyor. Teknik Direktör Fatih Terim'i de bezdirmeye çalışıyorlar. Kendisinin bu yönetimle çalışmak istemediğini herkes biliyor." diye konuştu.

Galatasaray başkan adayı Metin Öztürk: Dahili ve harici zararlara karşı buradayız