Galatasaray'da eksiklikler giderildi: Atan, tutan, oyun kuran tamam

Spor Toto Süper Lig'de kötü günler geçiren Galatasaray'da takımın ana eksiklikleri giderildi. Sarı-kırmızılılar, Domenec Torrent'in istekleri doğrultusunda kaleci, golcü ve orta saha transferlerini tamamladı.

AKŞAM

Golcü Bafetimbi Gomis, kaleci Pena ve orta saha oyuncusu Pulgar'ı kadrosuna katan sarı-kırmızılılar, sezonun kalan bölümünde çok daha iyi bir performans sergilemeyi hedefliyor.

Tarihinin en kötü günlerini geçiren Galatasaray, küme düşme hattının 3 puan üzerinde bulunuyordu. Sarı-kırmızılı ekipteki en büyük eksiklikler ise bitirici bir forvet, iyi bir kaleci ve orta alanı toparlayacak bir isimdi.

Kâğıt üzerinde bu üç bölge için de takviyeler yapıldı. Cim-bom, eski forveti Bafetimbi Gomis'i bedelsiz olarak kadrosuna katarken, bu gelişme teknik heyeti de rahatlattı. Çünkü Gomis hem tek hem de çift forvet sisteminde iyi performans sergiliyor.

Efsanenin evi yıkılıyor!

GÖREVİMİ YAPMAYA GELDİM

Gomis dün İstanbul'a gelirken, "Aslan olarak görevlerimi yapmak için beni seven insanlarla dolu yere geldim" şeklinde konuştu.

Diagne'nin sakatlığı, Mohamed'in yokluğu ve Halil'in tek forvet olarak etkisiz formu sonrasında Gomis'ten büyük işler bekleniyor.

Fiorentina'nın Şilili ön liberosu Pulgar'la birlikte de orta alandaki savunma gücü ve oyun kurma konularındaki eksiklerin giderilmesi bekleniyor. Pulgar'dan beklentiler oldukça yüksek.

Mısır efsanesinden Mustafa Muhammed'e şok suçlama: "Savunmayı dağıtıyor"

LİSANSLAR BUGÜN ÇIKIYOR

Bugün hem Bafetimbi Gomis hem de Pulgar'ın lisansları çıkarılacak. Muslera'nın sakatlığında kalede büyük problemler yaşayan Galatasaray, Barcelona'nın yıldız adayı Pena'yı da sezon sonuna kadar kiralarken, onun potansiyeline de güveniliyor.

Barcelona'da A Takım'a çıkarılacağı için Galatasaray'a kiralanan genç file bekçisi de oldukça hırslı. Dün ilk idmanına çıkan Pena, yaptığı kurtarışlarla tam not aldı. Böylece Muslera'nın dönüşünde de kalede büyük bir rekabet bekleniyor

Ve Fenerbahçe Joachim Löw'ü bitirdi! Ali Koç, ücret formülünü böyle çözdü