Galatasaray'da Dursun Özbek bombası! Rüya takımla geri dönüyor

Galatasaray'da Haziran ayında yapılacak olan seçimde Dursun Özbek'in aday olacağı iddiaları gündeme gelmeye devam ediyor. Dursun Özbek'in rüya takım olarak adlandırılan bir listeyle seçime gireceği konuşuluyor.

Fotospor

Galatasaray'da Burak Elmas'ın ibrasızlığı sonrası alınan seçim kararı sonrası gözler Dursun Özbek'e çevrildi. Özbek'in rüya takım olarak adlandırılacak bir listeyle seçime girmesi bekleniyor.

DURSUN ÖZBEK ADAY OLACAK

30 Nisan'da yapılamayan seçim için 3'üncü "sır" aday suçlanırken, Dursun Özbek adaylığını açıklamak için en doğru kelimeleri seçmeye çalışıyor. Galatasaray eski başkanının adaylığını açıklarken listesinde olmasa da camia tarafından kabul edilen isimlerle kameralar karşısına geçeceği ve adaylığının zorunluluk olduğunu söyleyeceği belirtiliyor.

ÖZTÜRK'LE ÖZEL BULUŞMA

Galatasaray'da 2015 - 2018 yılları arasında başkanlık görevini yürüten Dursun Özbek'in diğer aday Metin Öztürk'le bir araya gelmesi kulisleri hareketlendirmiş, Öztürk'ün Özbek lehine adaylıktan çekileceği ve hatta listesine gireceği iddia edilmişti. Ancak Öztürk bu iddiaları yalanlamış kulübün sorunları için sohbet ettiklerini açıklamıştı. Bir televizyon programına bağlanan Eşref Hamamcıoğlu da adaylığının devam ettiğini, geri çekilmesinin söz konusu olmadığını açıkladı.

DURSUN ÖZBEK'İN RÜYA TAKIMI

Özbek'in listesinde çok önemli iki isim yer alacak. Bunlardan birisi basketbolu ayağa kaldıran ve futbolu teslim edeceği Erden Timur olacak. Diğeri ise camianın önemli isimlerinden Ahmet Yüce Ocaklı.

Henüz netleşmese de Dinçer Azaphan, Rezzan Epözdemir ve camia tarafından sevilen ve sayılan bir kaç ismin de Özbek'in listesine gireceği konuşuluyor.

FATİH TERİM İDDİASI

Özellikle Ocaklı ve Epözdemir'in Özbek'in listesinde yer alacağı iddiaları Fatih Terim'in de Galatasaray'la yollarının yeniden kesişeceğine işaret olarak algılandı. Terim'i bir önceki dönemde yine Özbek teknik direktörlük görevine getirmişti.