Galatasaray'da dev kriz! Cezalı Fernando'nun yanına sakat Selçuk İnan'da eklendi

Milli Takım idmanında sol arka adalesinde sertleşme olan Selçuk, kadrodan çıkarıldı. Aslan’da ligdeki Trabzonspor maçı öncesi Fernando cezalı... Tolga Ciğerci’nin ise maç eksiği bulunuyor.

TÜRKİYE Futbol Federasyonu’ndan (TFF) yapılan açıklamada, Karadağ ile 27 Mart Salı günü deplasmanda karşılaşacak A Milli Takım’da Selçuk İnan’ın sakatlığı nedeniyle aday kadrodan çıkarıldığı belirtildi. Açıklamada, “Ay-Yıldızlılar’ın yaptığı antrenman sonrası sol arka adalesinde sertleşme oluşan Selçuk İnan’ın Karadağ maçına kadar iyileşemeyeceği öngörüldüğünden, futbolcunun tedavisine kulübünde devam etmesi uygun bulundu” denildi. Galatasaray cephesinde ise bu gelişme sonrasında büyük bir panik yaşanıyor. 

YETİŞİRSE TOLGA KENARA GEÇECEK 

1 Nisan Pazar günü ligde Trabzonspor’u ağırlayacak G.Saray’da Fernando kart cezası sebebiyle bu mücadelede forma giyemeyecek. Selçuk’un sakatlık haberinin ardından gözler Donk ve Tolga Ciğerci’ye çevrildi. Uzun süreli sakatlık dönüşü sonrası sadece Fenerbahçe derbisinin son 16 dakikasında forma giyen Tolga Ciğerci’nin önemli bir maç eksiği bulunuyor. Selçuk’un pazar gününe kadar yetişmesi halinde orta alanın göbeğinde Selçuk ve Donk görev yapacak. Tolga, karşılaşmanın gidişatına göre kulübede Hocası Fatih Terim’den şans bekleyecek.

GENÇLERBİRLİĞİ DEPLASMANINDA

Selçuk tam anlamıyla hazır hale gelemezse göbekte mecburen Tolga-Donk ikilisi oynayacak. Teknik Direktör

Fatih Terim, bu futbolcularla yakından ilgileniyor. Devre arasında satış listesinde olmasına rağmen takımda kalan
ve futboluyla yeniden göze giren Donk’un yeri garanti. Terim, Hollandalı futbolcuyla özel olarak konuşarak derbide yapmasını istediklerini anlatıyor. G.Saray, Trabzonspor maçı sonrası G.Birliği deplasmanına gidecek. Fernando’nun cezası biteceği için Brezilyalı futbolcu Başkent’te oynayacak.