Galatasaray'da dertler derya! Diagne ve Muslera'dan sonra şimdi de Mustafa Muhammed...

Galatasaray'a Fernando Muslera ve Mbaye Diagne'nin ardından Mustafa Muhammed'den de kötü haber geldi... Muslera'nın sakatlanmasıyla kaleci arayışlarına giren Galatasaray'da forvet sıkıntı da baş gösterdi. Diagne'nin 3 ay sahalardan uzak kalacak olmasının ardından Mustafa Muhammed de Afrika Uluslar Kupası için milli takıma çağırıldı. Elde Halil Dervişoğlu kaldı, forvet transferi yapılacak...

AKŞAM

Galatasaray'da dertler derya oldu!.. Uruguaylı kaleci Fernado Muslera'nın Demir Grup Sivasspor maçında sakatlanmasıyla kaleci arayışlarına başlayan Galatasaray'da şimdi de forvet krizi baş gösterdi. Medipol Başakşehir mücadelesinin ikinci yarısında sakatlanarak oyunu terk eden Mbaye Diagne'nin kalçasında kırık meydana gelmiş ve 2-3 ay arasında sahalarda uzak kalacağı belirtilmişti. Sarı-Kırmızılılar'a Diagne'nin ardından bir diğer golcü Mustafa Muhammed'den de kötü haber geldi. 24 yaşındaki santrfor Mısır'ın 2022 Afrika Uluslar Kupası kadrosuna davet edildi.

Zorbay Küçük ve Fırat Aydınus'a kesik

GİDİP GİTMEYECEĞİ BELLİ DEĞİL

9 Ocak tarihinde başlayacak ve 6 Şubat'ta sona erecek turnuva için Mısırlı Mustafa Muhammed'in kadroya katılıp katılmayacağı ise henüz netlik kazanmadı. Mustafa, Mısır Milli Takım kadrosuna katılırsa Galatasaray'ın 5 lig maçında görev alamayacak ve Sarı-Kırmızılılar'ın elinde tek golcü olarak Halil Dervişoğlu kalacak. Böyle bir durum yaşanması halinde ise Galatasaray'da transfer planları da yeniden yapılacak. Kadroya kaleci ile birlikte bir forvetin daha katılması için scout ekibi ile teknik heyet görüşme halinde... Mustafa Muhammed, Mısır Milli Takımı'na gittiği an devre arasında Aslan, yeni golcü alacak.

Bernd Leno

GÜNDEMDE BERND LENO İLE LUKA JOVIC VAR

Kaleci ve forvet konusundaki bu ani gelişmeler sonrasında sağ bek, 2 orta saha ve kanat transferi yapmayı planlayan Galatasaray, mecburen planlarını değiştirecek. Sağ bek ve kanat transferini sezon sonuna bırakacak olan Cim-Bom'un orta saha transferini sadece Portekizli Gedson Fernandes ile tamamlaması bekleniyor. Galatasaray'ın forvet konusunda ise Real Madrid'in Sırp yıldızı Luka Jovic'le görüşme halinde olduğu ve 23 yaşındaki santrforu kiralık olarak kadrosuna katmayı planladığı da gelen bilgiler arasında. Luka Jovic de sosyal medyadan Galatasaray'ı takibe almıştı. Aslan'ın başarılı kalecisi Muslera'nın yerine ise Arsenal'den Bernd Leno'nun ismi geçiyor.

Luka Jovic

MUSTAFA MUHAMMED'İN KAÇIRACAĞI MAÇLAR

Antalyaspor

Giresunspor

Hatayspor (D)

Kasımpaşa

Trabzonspor

Alanyaspor (D)