Galatasaray'da bu ayrılığa kimse anlam veremedi! Taraftarlar isyanda: ''Takımda orta saha kalmadı!''

Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Sarı-kırmızılılarda yaprak dökümü sürüyor. Galatasaray, sezon başı bedelsiz kadrosuna kattığı Aytaç Kara'yı Göztepe'ye gönderiyor. ''Cimbom''da; Gustavo Assunçao, Atalay Babacan ve Bartuğ Elmaz'ın ardından Aytaç Kara'nın da gönderilmesi taraftarları isyan ettirdi. Sarı-kırmızılı renklere gönül verenler, ''Takımda orta saha kalmadı, niye futbolcuları gönderiyorsunuz?'' diyerek yönetime tepki gösterdi.

Aksam.com.tr

Galatasaray'da sular durulmuyor; bu kez Aytaç Kara ayrılıyor... Gedson Fernandes'i ezeli rakibi Beşiktaş'a kaptıran Galatasaray'dan sürpriz gelişmeler gelmeye devam ediyor. Devre arasında Atalay Babacan'ı Ümraniyespor'a kiralayan, Gustavo Assunçao'nun kiralık sözleşmesini feshederek eski takımı Famalicao'ya gönderen ve Bartuğ Elmaz'ı Marsilya'ya kaptıran "Cimbom", şimdi de Aytaç Kara'yı gönderiyor.

Çaykur Rizespor'un Gedson Fernandes'i bırakmaya niyeti yok: Beşiktaşlılar şaştı kaldı!

Gazeteci Ertan Süzgün'ün haberine göre, Galatasaray'dan Aytaç Kara ile ilgilenen Göztepe için transfere vize çıktı. İzmir ekibi, oyuncu ve Galatasaray'la her konuda anlaşma sağladı. Aytaç, ikinci yarıda kiralık olarak Göztepe forması giyecek. Aytaç'ın ikinci yarı maaşını Göztepe karşılayacak.

Hikmet Karaman kuralları: Dünya devi beğendi, o beğenmedi! Kayserispor'da Emre Demir gerçeği

TARAFTARLAR YÖNETİME ATEŞ PÜSKÜYOR

Gedson Fernandes'in ezeli rakip Beşiktaş ile kavgalı olunan Çaykur Rizespor arasında paylaşılarak transfer edilmesine içerlenen sarı-kırmızılı taraftarlara, başkan Burak Elmas'ın "Erick Pulgar ile anlaşmaya vardık." açıklaması da kâr etmedi.

Sinan Gümüş'ten Ali Koç'a "gümüş" gol! İntikamını böyle aldı; Fenerbahçe'de ortalık karıştı

Aytaç Kara'nın puan tablosunda sarı-kırmızılılara yakın bir sırada yer alan Göztepe'ye kiralanması taraftarları sinirlendirirken takımda orta saha olarak Taylan Antalyalı, Alexandru Cicaldau, Berkan Kutlu ve yeni katılacak olan Erick Pulgar'ın kalması sarı-kırmızılı renklere gönül verenleri kaygılandırıyor. Lige her ne kadar havlu atsa da Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam ediyor olması, bu tepkinin oluşmasındaki ana faktörlerden birisi olarak ortaya çıkıyor.

Mustafa Muhammed transferi için resmi açıklama geldi! Galatasaray'da Bafetimbi Gomis sonrası...

İŞTE SOSYAL MEDYADA YER ALAN TEPKİLERDEN BAZILARI

- "Büyüksünüz. Süper planlama. Futbol aklınıza, kadro mühendisliğinize, transfer becerinize hayranız."

- "4 orta sahamız vardı 3'e düştü"

- "Olası senaryoyu yazıyorum. Pulgar iki maç sonra sakatlanır, orta sahada Taylan, Berkan Cicaldau ile devam ederiz. Sonra orayı devşirmek için Emre Kılınç, Feghouli ve Morutan'ı kullanıp verim alamayız."

- "Ya Aytaç'ı beğen beğenme en azından orta saha oyuncusu. Alamadığınız yetmediği gibi eldekini de bedavaya veriyorsunuz kim oynayacak bu takımın orta sahasında, sakatlık ceza faktörleri var."

- "Orta saha mevkiinde zaten yeterince eksiğiz bir de mevcut oyuncuları yolluyorlar"

- "Taylan kovid olsa, Berkan kırmızı görse yerine koyacak topçu kalmıyor ama bunlar hâlâ orta saha gönderiyor."

- "Orta sahada kimse kalmadı. Bartuğ ve Atalay da gitmişti. Garip."

- "Elinde 4 tane orta saha var 3ü banko oynayacak. Ve sen bunu da gönderiyorsun düşme hattındaki rakibine."

Çaykur Rizespor, Beşiktaş'ın bonservisini aldığı Gedson Fernandes'i kiraladı

Pelkas'ın kankası Fenerbahçe'ye! Ne Ghislain Konan, ne de Nico Schulz...