Galatasaray'da bir kriz daha! Metin Öztürk'ün ekibinde dev çatlak

Galatasaray'da başkan adaylarından Metin Öztürk'ün futbolu emanet etmeyi planladığı Levent Nazifoğlu ile yollar daha göreve gelmeden ayrıldı. Metin Öztürk, Levent Nazifoğlu ile ilişkilerinin kesildiğini duyurdu.

Galatasaray'da başkan adayı Metin Öztürk'ün listesinde yer alan Levent Nazifoğlu konusunda bir son dakika gelişmesi yaşandı. Sarı-kırmızılıların başkan adayı Metin Öztürk, Levent Nazifoğlu'nun iddialarına yanıt verdi.

Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, Sportif A.Ş'yi emanet etmeye hazırlandığı Levent Nazifoğlu hakkında bir paylaşım yaptı. Metin Öztürk yaptığı paylaşımda, "Levent Nazifoğlu'nun şahitler huzurunda dediği konuşmalar gerçeği yansıtmamaktadır. Okan Buruk görüşmesi sonrası, şahsıma attığı tehditvari Whatsapp mesajı sonrası kendisi ile ilişiğimiz kesilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk'ün seçilmesi halinde futbol şubesini teslim etmeyi planladığı ancak daha sonra yollarını ayırdığı Levent Nazifoğlu, A Spor'a konuştu. Nazifoğlu, "Metin Öztürk benden habersiz Okan Buruk ile görüşünce köprüleri attım. Metin Öztürk; Marcao, Kerem Aktürkoğlu ve Victor Nelsson'un 30 milyon Euro'ya satılmasını istedi. Metin Öztürk'e izin veriyorum, ona attığım mesajları gösterebilir" dedi.