Galatasaray'da ayrılık rüzgarı! Trabzonspor maçı sonrası olanlar oldu

Son dakika Galatasaray haberleri… Spor Toto Süper Lig'de sahasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kalıp büyük bir fırsatı tepen ve şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Galatasaray, önemli kararlar almaya hazırlanıyor. Birçok oyuncuyla yollarını ayırma kararı alan Cimbom'u sezon sonunda hareketli günler bekliyor. İşte sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılacak olan o isimler…

Galatasaray'da beklenen ayrılık rüzgarı başlıyor! Trabzonspor beraberliği Sarı Kırmızılı camiada moralleri alt üst ederken teknik direktör Fatih Terim'in sezon sonu birçok oyuncuyla yollarını ayırmayı planladığı belirtildi.

GELECEK YÖNETİMİN TERİM'LE DEVAM ETMESİ BEKLENİYOR

Mayıs ayında yapılacak başkanlık seçimiyle Sarı Kırmızılı camiada farklı bir yönetimin koltuğu devralması muhtemel görünüyor. Gelecek yönetimlerin teknik direktör Fatih Terim ile yola devam etmesi bekleniyor.

SEZON SONU GİDİYORLAR

Gelecek sezon mutlaka şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da birçok oyuncuyla yolların ayrılması planlanıyor. Fatih Terim'in yeni bir kadro ile yola çıkması belirtiliyor. İşte Galatasaray'da sezon sonu veda edilmesi planlanan oyuncular...

SAKATLIK SONRASI ESKİ GÜNLERİNE DÖNEMEDİ

Luyindama, Galatasaray'a büyük beklentilerle transfer edildi. İlk sezonunda Marcao ile inanılmaz bir ikili olan Luyindama geçtiğimiz sezon milli takımda yaşadığı sakatlık probleminin ardından bir türlü eski günlerine dönemedi.

10 MİLYON EURONUN ÜZERİNDE TEKLİF GELİRSE...

Bu sezon yine kritik haftalarda görev yapan Demokratig Kongolu futbolcu için sakatlık öncesi Premier Lig ekipleri pusudaydı. Ancak yaşadığı ağır sakatlığın izlerini atlatamayan Luyindama için Galatasaray'daki macerası bitmek üzere. Galatasaray, 10 milyon euronun üzerinde bir teklif yapılması halinde Luyindama'nın transferine izin verecek.

BONSERVİS GELİRİ BEKLENEN DİĞER İSİM FEGHOULI

Galatasaray'ın Luyindama gibi bonservis elde etmeyi planladığı bir başka isim ise Sofiane Feghouli... Galatasaray'da 2018 ve 2019 şampiyonluklarında büyük emeği olan Cezayirli yıldızın sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kaldı.

HER TEKLİF DEĞERLENDİRİLECEK

Takımın en fazla kazanan isimleri arasında yer alan Feghouli için gelecek her teklif değerlendirilecek. Takım bütçesinde azalmaya gitmeyi planlayan Galatasaray'da Feghouli'nin ayrılığına da kesin gözüyle bakılıyor.

HAYAL KIRIKLIĞININ ADI BABEL

Galatasaray'da Ryan Babel hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor. Hollandalı futbolcu Fatih Terim'in verdiği şansları iyi değerlendiremezken taraftarları da hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor.

KİRALANMASI GÜNDEMDE

Galatasaray'la 1 yıl daha sözleşmesi bulunan futbolcunun başka bir takıma kiralanması gündemde. Babel ile sözleşme fesih görüşmeleri de yapılacak. Eğer oyuncu sözleşmesini feshetmek isterse yollar kesin olarak ayrılacak.

ETEBO KESİN GİDİCİ

Galatasaray'ın sezon başında Stoke City'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Etebo'nun ayrılığına kesin gözüyle bakılıyor. Fatih Terim tarafından bir dönem 11'de şans verilen Nijeryalı orta saha oyuncusu Göztepe ve Trabzonspor maçlarında kızağa çekilmişti. Etebo ile yollar kesin olarak ayrılacak.

GEDSON'DA SON KARAR SEZON SONUNDA VERİLECEK

Gedson Fernandes konusunda ise belirsizlik hakim. Son haftalarda ortaya koyduğu performansla beğeni toplayan Portekizli futbolcunun 1 yıl daha kiralanması gündeme gelmişti. Portekiz basını Fernandes'in Benfica'ya geri dönmeye sıcak baktığını iddia etmişti. Gedson Fernandes ile ilgili son karar lig bitiminde verilecek.

GEDSON'UN ÖNCELİĞİ BENFICA'YA DÖNMEK

Portekizli futbolcunun kiralık sözleşmesi Mayıs ayı sonunda bitecek. Gedson Fernandes'in önceliği Benfica'ya geri dönerek eskisi gibi formayı geri almak. Portekiz temsilcisinin sportif direktörü Rui Costa da Gedson'daki gelişimden memnun kaldı.

HALİL 1 YIL DAHA KİRALANABİLİR

Gedson Fernandes'te olduğu gibi Halil Dervişoğlu konusunda da büyük bir belirsizlik hakim. Göztepe maçı öncesine kadar gönderilecek isimler arasında yer alan Halil Dervişoğlu, önce Göztepe ardından oyuna sonradan dahil olduğu Trabzonspor maçlarında etkili bir performans sergiledi. Genç futbolcunun 1 yıl daha kiralanması gündemde.

ŞENER ÖZBAYRAKLI'YA ELVEDA

Galatasaray'da yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılan isimler arasında Şener Özbayraklı yer alıyor. Tecrübeli futbolcunun sözleşmesi uzatılmayacak ve sezon sonu yollar kesin olarak ayrılacak.

EMRE TAŞDEMİR DE GİDİYOR

Galatasaray'da Emre Taşdemir ile yollar ayrılıyor. Genç futbolcunun sözleşmesi sona erecek. Sarı Kırmızılılar, Taşdemir ile sözleşme uzatmayacak.

LINNES'LE İLGİLİ ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE KARAR VERİLECEK

Martin Linnes konusunda ise belirsizlik hakim. Norveçli oyuncunun yıllık maliyeti sebebiyle Galatasaray sözleşme uzatma konusunda istekli değil. Önümüzdeki günlerde Linnes ile ilgili son karar verilecek.