Galatasaray'da ayrılık! Milli yıldızın vedası kesinleşti: Ne Emre Kılınç ne Taylan Antalyalı

Galatasaray'da Emre Kılınç ve Taylan Antalyalı gibi milli futbolcuların takımdan ayrılması beklenirken flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-Kırmızılıların bir milli futbolcuyla daha vedalaşma kararı aldığı belirtildi. Emre Kılınç ve Taylan Antalyalı için de Ankaragücü ile temaslar sürüyor.

Galatasaray'da bir ayrılık kararı daha çıktı. Milli futbolcular Emre Kılınç ve Taylan Antalyalı'yı bonservisiyle elinden çıkarmaya hazırlanan Sarı-Kırmızılılarda bir veda daha kesinleşti. Galatasaray, milli formayı da terleten deneyimli futbolcuya teşekkür edecek.

GALATASARAY MİLLİ FUTBOLCUSUYLA VEDALAŞIYOR

Galatasaray'da ayrılık rüzgarına bir milli futbolcu daha katıldı. Ankaragücü ile Emre Kılınç ve Taylan Antalyalı için temaslarını sürdüren Galatasaray, Fatih Terim döneminde transfer edilen deneyimli stoperle de kesin olarak vedalaşma kararı aldı.

MİLLİ TAKIMA KADAR YÜKSELDİ AMA...

Galatasaray'da bileti kesilen son isim Alpaslan Öztürk oldu. Sergilediği performansla milli takıma kadar yükselen 29 yaşındaki futbolcu, ilerleyen haftalarda gözden düşmüştü. Tecrübeli savunmacı 2022-23 sezonu öncesi ise Eyüpspor'a kiralanmıştı.

KADRO DIŞI İDDİALARI

Geçtiğimiz haftalarda Alpaslan Öztürk'ün Eyüpspor'da kadro dışı bırakıldığı iddia edilmişti. Daha sonra kulüp cephesi bu haberleri yalanlamıştı. Buna karşın milli futbolcu, ligde oynanan son 10 maçın 7'sinde kadroda yer almadı.