Galatasaray'da Aykut Kocaman hamlesi! Seçim öncesi yer yerinden oynayacak...

Galatasaray, Hüseyin Eroğlu ile 'Aykut Kocaman' modeline geçmeye hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılılar, Aykut Kocaman'ın zamanında Fenerbahçe'nin başına sportif direktör olarak getirilmesi gibi aynı taktiği Hüseyin Eroğlu'nda uygulayacak. Detaylar haberimizde...

Sabah

Eşref Hamamcıoğlu, Aykut Kocaman'ı Cristopher Daum'un teknik direktörlük zamanında Fenerbahçe'nin başına sportif direktör olarak getiren Aziz Yıldırım'ın denediği sistemi Galatasaray'da denemek istiyor. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nu futbol direktörü yapmak isteyen Hamamcıoğlu, seçimi kazanması durumunda harekete geçecek.

GALATASARAY'DA AYKUT KOCAMAN EKOLÜ

Fenerbahçe 2009 yılında Aykut Kocaman'ın sportif direktör olarak atamış, fakat kaçan şampiyonluktan sonra Kocaman, Daum'un yerine teknik direktör olarak takımın başına geçmişti.

Bu ikili sistem çokça tartışılmış ve Aykut Kocaman teknik direktör Daum'un işine karışmakla bile suçlanmıştı.

Sabah'ın haberine göre, Fenerbahçe'nin Aykut Kocaman'da denediği benzer yapılanma gibi, teknik direktör olarak görev yapan Hüseyin Eroğlu'nu futbol direktörlüğüne düşünen Eşref Hamamcıoğlu'nun bu görüşü Galatasaray camiasında da merak oluşturdu.

HÜSEYİN EROĞLU'NUN KARNESİ

Hüseyin Eroğlu bu sezon Altınordu'nun başında 37 maça çıktı. İzmir ekibi ile 15 galibiyet 3 beraberlik 19 mağlubiyet alan tecrübeli teknik direktör, 10 yıldır çalıştırdığı Altınordu'ya sezon sonunda veda etti.