Galatasaray'da Alexandru Cicaldau depremi! Taraftarlar kulaklarına inanamadı

Galatasaray'da bir türlü beklentileri karşılayamayan Alexandru Cicaldau'yla ilgili flaş bir karar alındı. 6,5 milyon euroya transfer edilen ve Sampdoria'nın gündeminde olan Alexandru Cicaldau için Galatasaray'ın 10 milyon euro üzerinde bir rakamı kabul edeceği öne sürüldü.

Galatasaray'ın büyük umutlarla transfer ettiği Alexandru Cicaldau'nun Sarı-Kırmızılılardaki macerası kısa sürecek gibi. Sezon sonunda kadroda büyük bir temizliğe gitmesi beklenen Domenec Torrent'in bazı futbolcuların üstünü çizdiği kaydedilirken, Alexandru Cicaldau'nun da iyi bir teklif halinde satılacağı öne sürüldü.

Hamza Hamzaoğlu neye uğradığını şaşırtdı! Henüz 2. maçında...

GALATASARAY'DAN ALEXANDRU CİCALDAU KARARI

Sezon başında 6,5 milyon euro karşılığında Universitatea Craiova'dan transfer edilen Alexandru Cicaldau, beklenen seviyeye bir türlü ulaşamamıştı. Sampdoria'nın Cicaldau için 10 milyon euroyu gözden çıkardığı öne sürülürken, Vatan'ın aktardığı habere göre Galatasaray'ın bu rakamın biraz üzerinde gelecek olası teklifi kabul edeceği iddia edildi.

Tümer Metin'in sözlerine Fenerbahçelilerden tepki yağıyor! 'Birilerinin kuklası olmuşsun'

BURAK ELMAS'IN YENİ SEZON HEDEFİ 30 MİLYON EURO

Burak Elmas'ın danışmanı Luis Campos ve sportif direktör Pasquale Sensibile'nin raporları doğrultusunda harekete geçen Galatasaray yönetimi, yıllık maliyeti 30 milyon euro seviyelerine indirecek. Seçildiğinde 61 milyon euro bütçesi olan takımı 48 milyon euroya indiren Burak Elmas, yeni sezonki hedefini ise 30 milyon euro olarak belirledi.

Herkes Miha Zajc'ın sayılmayan jeneriklik golünü konuşuyor! İşte o anlar...

DOMENEC TORRENT BİRÇOK FUTBOLCUYU GÖZDEN ÇIKARDI

2-0 kaybedilen Konyaspor maçı sonrası "Bu takımı, bu kadroyu ben yapmadım. Bu kadro bana kaldı" diyen Domenec Torrent'in ise birçok futbolcunun üstünü çizdiği belirtiliyor. İşte Torrent'in gelecek sezon kadroda düşünmediği isimler...

Alpaslan Öztürk: Torrent'in davranışlarından memnun olmadığı Alpaslan Öztürk'ü gelecek sezon kadroda düşünmediği öğrenildi. 28 yaşındaki savunmacının sezon sonunda takımdan ayrılması bekleniyor.

Arda Turan: Galatasaray'da kaptan Arda Turan'ın gelecek sezon kadroda düşünülmediği ifade edildi. 35 yaşındaki oyuncunun da futbolu bırakması gündemde.

Barış Alper Yılmaz: Galatasaray'da pek varlık gösteremeyen 21 yaşındaki Barış Alper Yılmaz'ın da tecrübe kazanması adına kiralık olarak gönderebileceği öğrenildi.

Ryan Babel: Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Hollandalı futbolcuyla yollar ayrılacak.

Sofiane Feghouli: Sarı-Kırmızılılar, sözleşmesi bitecek bir diğer isim olan Feghouli'yle de yollarını ayıracak.

Halil Dervişoğlu: Bu sezon Galatasaray'da bekleneni veremeyen Halil Dervişoğlu için sarı-kırmızılı yönetim bir girişimde bulunmayacak. Genç golcü Beşiktaş, Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin radarında.

Erick Pulgar: Galatasaray, sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığı Erick Pulgar için herhangi bir girişimde bulunmayacak. Şilili oyuncu şu ana kadar oynadığı maçlarda bekleneni veremedi.

İsmail Çipe: Galatasaray'ın kaleci İsmail Çipe ile yollarını ayırması bekleniyor. 27 yaşındaki file bekçisi, gösterdiği performansla taraftarlardan yoğun tepki görmüştü.

Fatih Öztürk: Galatasaray sözleşmesi bitecek olan 35 yaşındaki kaleci Fatih Öztürk'e yeni bir teklif yapmayacak.

Oğulcan Çağlayan: Devre arasında Eyüpspor'a kiralanan Oğulcan Çağlayan, gelecek sezon sarı-kırmızılı takımda düşünülmüyor.

Ahmet Çakar'dan gündemi sarsacak iddia! İrfan Can Kahveci'nin kırmızı kartı sonrası...