Galatasaray'da Abdurrahim Albayrak'a şok! Metin Öztürk açıkladı

Galatasaray'da başkanlığa aday olan Metin Öztürk, adaylığa hazırlanan Abdurrahim Albayrak hakkında, Mustafa Cengiz'in yönetimi ibra olmadığı için Abdurrahim Albayrak, Yusuf Günay ve Kaan Kançal'ın tüzük gereği seçimde aday olamayacağını belirtti.

Galatasaray'da Burak Elmas yönetiminin ibra edilmemesinin ardından seçim maratonu başladı. Önce Metin Öztürk, sonra Eşref Hamamcıoğlu başkanlık için adaylıklarını açıklayan isimler oldu.

Fotomaç'ın haberine göre; Abdurrahim Albayrak, Yusuf Günay ve Kaan Kançal da seçime girmek için kolları sıvadı.

Mustafa Muhammed'le aynı uçakta gelmişti, gol krallığına gidiyor! Galatasaray'ı pişman etti

EĞER ONAY GELİRSE ABDURRAHİM ALBAYRAK ADAY

2019 yılının olağan mali genel kurulunda idari yönden ibra edilmeyen eski başkan Mustafa Cengiz'in yönetim kurulunda görev alan üç isim, kongrede aday olabilmek için divan kuruluna dilekçe verdi.

Aykutalp Derkan, konuyla ilgili, "Henüz bu dilekçeyle ilgili karar vermedik, değerlendiriyoruz. Hukuki görüşleri toparlıyoruz. Kararımızı en kısa sürede açıklayacağız." dedi. Bu arada onay alabilirse Albayrak'ın da adaylığını açıklaması bekleniyor.

Burak Elmas böyle çıkışmış! "Beni çocuk gibi azarlayamazsın"

TÜZÜK GEREĞİ KATILAMAZLAR

Albayrak, Günay ve Kançal, Divan'dan gelecek kararı beklerken başkan adayı Metin Öztürk, üç ismin seçime katılamayacağını söyledi.

Konuyla ilgili Radyospor'a konuşan Öztürk, "Burak Elmas ve ekibi tüzük gereği olamayacak. Ve Mustafa Cengiz'in ekibi ibra olmadı. Abdurrahim Albayrak, Yusuf Günay ve Kaan Kançal da tüzük gereği bu seçimde aday olamaz." dedi. Öztürk, üç ismin seçime girmemelerinin büyük eksiklik olduğunu da kaydetti.

Mesut Bakkal mucizesi! Herkes "Denizlispor düştü" diyordu ki...