Galatasaray'da 2 bölgeye Ocak'ta takviye geliyor

Galatasaray'da yaşanan değişim devre arası transfer döneminde de devam edecek. Sarı-kırmızılılarda ocakta öncelikli olarak orta saha ve kaleye takviye yapılacak.

Fatih Terim, Beşiktaş derbisi sonrası transferde Ocak ayını işaret ederken Galatasaray hem orta sahaya hem Muslera'ya alternatif alacak.

6 NUMARA TRANSFERİ

Assunçao'yu uygun maliyetle kiralayan ancak bu futbolcudan şu ana kadar istediği verimi alamayan Galatasaray, 6 numara transferini devre arasında bitirecek. Gedson Fernandes ve Mohamed Elneny dışıda ara transfer bu açığı kapatmak adına Galatasaray, alternatif oyuncu sayısını da bu süre zarfında artıracak.

ESKİ GÜNLERİNİ ARIYOR

Beşiktaş derbisinde de kaleyi yanlış zamanda terk edip hatalı goller yiyen Fernando Muslera'ya alternatif olacak yerli kaleci devre arası alınacak. Uzun seyahatlar sonrası 2. kaleci problemi nedeniyle idmansız şekilde maçlara çıkan Uruguaylı eski günlerini aratıyor. Fatih Öztürk ve İsmail Çipe'nin formaya aday olamaması nedeniyle Muslera'yı dinlendirip forma rekabeti yaratacak bir isim kadroya alınacak.

1 NUMARALI ADAY İRFAN CAN

Galatasaray'ın kale için 1 numaralı gözdesi İrfan Can Eğribayat. Sezon başında da girişimde bulunulan genç kalecide işi çözmek için yönetim kararlı şekilde masaya oturacak. Sarı-kırmızılılar İrfan Can için Göztepe'yi para artı takas futbolcu teklifi ile ikna etmeye çalışacak.

FATİH TERİM'DEN TRANSFER MESAJI

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Beşiktaş maçı sonrası transfer hakkında konuştu: "Ocak'ta illa 6 numara diye bir şey demedim. Maçları oynayalım. Ama bilin ki zaten hareket halindeyiz. Bu gidişle eğer bu turu geçersek Ocak ayında birkaç yere gereğini yapacağız. Arkadaşlarımız çalışıyor."

"GİTMELER, GELMELER OLACAK"

"Ocak ayına kadar olgun bir noktaya gelir. Çok da zaman yok. Maçlar devam ettiği için her şeyin hazır olması lazım. Gitmeler, gelmeler bunlar olacak, olmalı. Profesyonel hayat bunu gerektirir. Süre almayan gitmek isteyecektir. Memnun değilsek, daha iyi bir opsiyon bulursak biz de almak isteriz. Oyuncu 5 sene mukavele imzalıyor. Memnum değilim, gitmek istiyorum diyor. Kulüplerin de bu hakları var. Bütün oyuncular değerli. Ocak geldiğinde değişen değişir, kalan kalır. Şu an herkese ihtiyacımız var."

(Hürriyet)