Galatasaray'a sürpriz öneri: Sekou Mara

Galatasaray'da Süper Lig'in tamamlanmasının ardından gözler transferlere çevrildi. Cimbom'un forvet transferine odaklandığı bilinirken, gündeme sürpriz bir isim olan Sekou Mara geldi.

A Spor

Galatasaray'da başkan Burak Elmas'ın eski danışmanı Luis Campos'un sarı-kırmızılılara önerdiği son ismin Bordeaux'tan Sekou Mara olduğu öğrenildi.

Campos, Fransa Ligi'nde son sırada yer alan ve küme düşen Bordeaux'nun 19 yaşındaki forvetini Galatasaray'a sunarken, transfer harekatına seçim sonrası start vereceği için Mara ismi şu an için beklemede.

Erol Bulut bu kez aynı hataya düşmedi! Antrenmana içkili gelmenin faturasını kesti

SEKOU MARA İSMİ GÜNDEMDE

19 yaşındaki santrfor geleceğin yıldızı olarak gösteriliyor. 2020 yılından beri Bordeaux'ta forma giyen Mara, bu sezon 27 karşılaşmada ter döktü. Bordeaux ile geçtiğimiz aylarda yeni sözleşme imzalayan genç golcünün kulübeyle olan sözleşmesi ise 2025 yılında sona eriyor.

2 milyon euro değeri olan Mara, Fransa U21'de 2 kez forma giydi. Galatasaray'da yeni yönetimin seçim sonrası Mara için hamle yapıp yapmayacağı merak ediliyor. Genç yıldızın Fransa dışında Senegal pasaportu da bulunuyor.

Domagoj Vida, Dursun Özbek'in başına bela oldu! Gelmeden büyük sürpriz